Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Waar vindt u de leukste kerstshow Lokeren?

Bent u op zoek naar een leuke kerstshow Lokeren en omgeving Gent, Dendermonde, Moerbeke of Sint-Niklaas? Kom dan naar tuincentrum Interflower, Want wij pakken weer groots uit dit jaar. De winkel draait tijdens de donkere maanden om sfeer en gezelligheid met als hoogtepunt onze jaarlijkse kerstshow. Kom sfeer proeven, en ervaar warmte en nabijheid in uw favoriete tuincentrum in de buurt, Interflower. Graag verwelkomen wij u en wie er maar mee wil in onze vernieuwde cafetaria, waar u terecht kunt voor allerlei winterse heerlijkheden. 

Bij de kerstshow van Tuincentrum Interflower vindt u de mooiste en leukste kerstartikelen om uw kerst compleet te maken! Kom langs in Lokeren!

Kerstshow bij Tuincentrum Interflower in Lokeren

Haal bij Interflow alles in huis voor kerst

Zoals hierboven al genoemd, organiseren wij ook dit jaar weer onze jaarlijkse kerstshow. Benieuwd geworden? Kom vanaf 14 oktober langs en ervaar het eersterangs. Dit is misschien wel de sfeervolste kerstattractie in de omgeving van Antwerpen, Lede en Hamme. Ook vanaf Beveren of Zele is Interflower makkelijk bereikbaar. Tijdens de kerstshow kunt u inspiratie opdoen voor het creëren van een feestelijke sfeer bij u in huis. Interflower biedt u en de hele familie een uitgebreid assortiment kerstdecoratie, geheel naar gelang de laatste trends en altijd van gegarandeerd uitstekende kwaliteit.

Pak uit met kerstversiering dit jaar

Wat heeft u nu nodig om thuis in die ultieme kerstsfeer te komen? Voor veel mensen begint het echte kerstgevoel bij het versieren van hun huis. Als jullie het thuis eens zijn geworden over wat voor soort kerstboom er dit jaar moet komen, vraagt u zich misschien af wat u nog meer nodig heeft. Wij helpen u graag op weg. Denk eens aan:

Onze collega’s van Interflower zijn echte Kerst-experts, dus schroom niet ze in de winkel om advies te vragen. Misschien komen zij wel met een idee waar u nooit aan gedacht had en steel u de show dit jaar. U kunt van dinsdag tot en met zondag bij ons tuincentrum in Lokeren terecht van 09:00 tot 18:00.

Kom voor de leukste kerstshow langs in Lokeren

Natuurlijk staan wij ook nog voor u klaar voor uw niet aan kerst gerelateerde tuin benodigheden. De bewatering moet nou eenmaal gewoon doorgaan. Ligt die tuin nou in Lochristi, Hammeren of Aalst? Wij zijn dichterbij dan u denkt! Geniet deze winterperiode en kom heerlijk langs! Tot ziens in tuincentrum Interflower.

Nieuwsbrief
Onze nieuwsbrief ontvangen?