Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Kerstversiering

Bent u op zoek naar de allerleukste kerstversiering? Dan moet u bij Tuincentrum Interflower in Lokeren wezen! Ons tuincentrum is momenteel helemaal in kerstthema en kunt u naast inspiratie opdoen ook de allermooiste kerstartikelen aanschaffen. We hebben een heel breed kerstassortiment met allerlei mooie decoratie voor in en om uw huis! Denk aan mooie lantaarns, kerstballen, kerstslingers, kerstverlichting en nog veel meer! Kom gezellig langs onze kerstshow om het aanbod te bekijken. Een kijkje nemen in ons tuincentrum is leuk voor zowel jong als oud. Voor vragen kunt u natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen.

Open filters Sluit filters

Producten filter

Kerstdecoratie kopen in Lokeren nabij Gent

De mooiste kerstdecoratie kopen voor uw kerstboom of bijvoorbeeld voor op uw tafel/vensterbank? Kom een kijkje nemen bij onze kerstshow en koop kerstdecoratie in Lokeren nabij Sint-Niklaas en Zele. Wij bieden u een breed assortiment kerstdecoratie: van slingers, kerstballen en pieken tot gezellige kerstdorpjes! Gaat u dit jaar mee met de kersttrends of vult u de boom met slingers en kleuren naar eigen smaak? Bij Tuincentrum Interflower zijn de mogelijkheden echt eindeloos als het gaat om kerstdecoratie! Mocht u het toch erg lastig vinden om de juiste kerstdecoratie te vinden, dan zijn er in ons tuincentrum altijd enthousiaste medewerkers aanwezig die u maar al te graag helpen met het vinden van uw droom kerstdecoratie! 

Kerstdecoratie_Tuincentrum Interflower

Kersttrends

Weet u al hoe u uw huis en tuin helemaal in de kerstsferen gaat brengen? Of heeft u nog wat inspiratie nodig voor kerst? Dan heeft Tuincentrum Interflower wat tips voor u. Wat dacht u van de volgende thema's?

  • De klassieke kerstkleuren groen en rood doen het elk jaar goed. Vul deze eventueel aan met neutralere kleuren als zilver of goud.
  • De Scandinavische trend brengt rust in huis, met lichte kleuren en decoraties van katoen krijgt je huis een zachte uitstraling.
  • Ga voor een winterwonderland door verschillende kleuren blauw te combineren, van ijsblauw tot jeansblauw!

Met kerstdecoratie alleen is uw kerstboom of kunstkerstboom natuurlijk nog niet af. Vergeet daarom niet de juiste kerstverlichting uit te kiezen, zodat uw boom genoeg opvalt in huis, maar geen grote lichtbron wordt. U kunt het huis bovendien altijd aankleden met romantische kaarsen of lantaarns met lampjes.

Kerstdecoratie_Tuincentrum Interflower

Bezoek onze kerstshow in Lokeren

Bezoekt u dit jaar ook de kerstshow bij Tuincentrum Interflower? Wij stallen namelijk ieder jaar tijdens onze kerstshow de nieuwste kersttrends voor u uit. Zo laten wij de nieuwe mode zien op het gebied van kerst en in diverse sferen. Houdt u van strakke kerstdecoratie, traditionele kerstversiering of moderne knusse kerstdecoratie? Bij ons in het tuincentrum vindt u voor ieder wat wils! Kom vanaf half oktober tot eind december een kijkje nemen bij ons in het tuincentrum in Lokeren en geniet van al het moois dat kerst ons te bieden heeft. Ook als u in Gent, Zele of Sint-Niklaas woont is het zeker de moeite om langs te komen en de ultieme kerstsfeer te proeven! Wij hopen u graag te mogen verwelkomen tijdens deze feestelijke periode!