Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Klokken

Is op tijd komen een uitdaging? Koop mooie klokken bij Interflower en kom nooit meer te laat! Hang een wandklok aan de muur, zet een wekker op uw nachtkast of plaats een tafelklok op de salontafel. Meerdere klokken in huis zorgen ervoor dat u altijd weer hoe laat het is. Bij Interflower in Lokeren verkopen we stijlvolle klokken, industrieel, landelijk, modern, voor kinderen en traditioneel. Klokken zijn naast functioneel ook erg decoratief. Een klok die helemaal bij uw interieur past, geeft precies dé final touch die uw inrichting nodig had. Heeft u vragen over onze producten? Neem dan contact met ons op. Wij zijn zeven dagen in de week geopend. 

 

Open filters Sluit filters

Producten filter

WandklokWandklok - Interflower

Bij Interflower koopt u prachtige wandklokken voor aan de muur. Fleur uw interieur op met een stijlvolle wandklok. Wij bieden een ruim assortiment aan prachtige wandklokken. U hangt de wandklok gemakkelijk op aan de muur met behulp van een spijker. De klokken geven nauwkeurig de tijd aan zodat u nooit meer te laat komt voor een afspraak. Op zoek naar een moderne wandklok? Of wilt u juist een traditionele wandklok met Romeinse cijfers? Bekijk alvast ons online assortiment en bestel eenvoudig uw favoriete klok in onze webshop. Bekijkt u ons aanbod toch liever fysiek in ons tuincentrum? Dan nodigen wij u graag uit voor een bezoek aan onze ruime winkel in Lokeren. 

Analoge klok

Een analoge klok geeft de tijd weer met behulp van cijfers en wijzers. Met een duidelijke tijdsaanduiding door een secondewijzer, een minutenwijzer en een urenwijzer weet u op elk moment van de dag precies hoe laat het is. Wij hebben prachtige analoge klokken in kleurrijke designs. U koopt analoge klokken in verschillende materialen, zoals:

  • Hout
  • Metaal
  • Kunststof
  • Staal

Industriële klokIndustriële klok - Interflower

Helemaal van nu: een industriële look met robuuste en grove vormen en materialen. De kleur zwart staat tegenwoordig centraal. Zonder dat u het huis te donker maakt, straalt de kleur zwart exclusiviteit en luxe uit. Combineer de kleur zwart met naturel kleuren als goud, koper, zilver of grijs. Op deze manier houdt u uw interieur natuurlijk en niet te druk. Wij hebben verschillende industriële klokken in ons assortiment. Onze klokken zijn van hoge kwaliteit en stralen altijd luxe en stijl uit. Hang de wandklokken op aan de muur in de woonkamer, slaapkamer of in de gang. Hang de klok op een plek waar u de klok goed ziet. Zo weet u elk moment van de dag hoe laat het is. Kom langs bij Interflower in Lokeren voor nog meer industriële klokken.

Koop klokken online

In onze webshop vindt u alvast een klein deel van ons aanbod aan klokken. Onze woondecoratieafdeling is zeer uitgebreid. Met de juiste wanddecoratie zoals schilderijen, fotokaders en klokken maakt u van uw inrichting één geheel. Stijl uw woonaccessoires af op uw klok, kader en schilderij aan de muur. Zo zorgt u voor een rustgevend gevoel en voelt u zich echt thuis als u weer thuis komt van een dag werken. Bestel uw klokken gemakkelijk online in onze webshop. Wij bezorgen in heel België. Bekijk de verschillende modellen en kies uw favoriet uit.

Bezoek Interflower voor klokken

Ons ruime, frisse, grote en lichte tuincentrum in Lokeren biedt voor alles in uw huis en tuin de juiste producten. Fleur uw huis op met decoratie, kaarsen, kaarsenhouders en foambloemen. Bent u benieuwd naar de nieuwste trends van dit moment? Ons team maakt van elk seizoen een feestje. Pas uw interieur aan naar het seizoen en koop prachtige woonaccessoires bij Interflower. U vindt ons tuincentrum in de buurt van Gent, Sint-Niklaas, Zele, Dendermonde en Antwerpen. Wij kijken uit naar uw bezoek. Plan uw route naar ons tuincentrum alvast op onze contactpagina.

 

Nieuwsbrief
Onze nieuwsbrief ontvangen?