Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Elektrisch gereedschap

Open filters Sluit filters

Producten filter

Elektrisch tuingereedschap kopen nabij Gent en Sint-Niklaas doet u natuurlijk bij tuincentrum Interflower in Lokeren! In een kleine tuin is het vaak nog prima te doen om met handgereedschap uw haag bij te houden en het gras te maaien, maar een grote tuin doen wij toch liever met elektrisch tuingereedschap! Het gras maaien zonder te zweten en snoeien met militaire precisie en snelheid, heerlijk!

Bespaar tijd met elektrisch tuingereedschap

Een elektrische grasmaaier of grastrimmer kopen in Lokeren, kan bij tuincentrum Interflower. Het is wel belangrijk om u goed in te lezen of dat u zich goed laat voorlichten door een van onze groenexperts. Niet alle grasmaaiers en -trimmers zijn geschikt voor iedere tuin en tevens wilt u natuurlijk niet onnodig meer geld uitgeven dan nodig is. Wij helpen u graag bij de keuze zodat u zeker weet dat u uw tuin de beste verzorging kunt bieden!

Het aanbod van Tuincentrum InterflowerElektrische tuingereedschap Tuincentrum Interflower

U kunt bij ons terecht voor onder andere:

  • Elektrisch snoeigereedschap
  • Grasmaaiers en trimmers
  • Bewatering

En uiteraard nog veel meer! 

Ontdek de mogelijkheden van elektrisch snoeien

Ook voor elektrisch snoeigereedschap, zoals heggenscharen en snoeischaren kunt u bij ons tuincentrum nabij Sint-Niklaas en Gent terecht. Voor het knippen van grote heggen is een elektrische heggenschaar super handig. Heeft u veel snoeiafval dan is de aankoop van een hakselaar geen overbodige luxe. Takken tot maximaal 45 mm worden probleemloos versnipperd en kunnen daarna mooi op de composthoop.

Advies nodig?

Voor vragen over ons assortiment elektrisch tuingereedschap kunt u een mail sturen naar info@interflower.be of bellen naar +32 934 806 03.

 

Nieuwsbrief
Onze nieuwsbrief ontvangen?