Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Binnenverlichting

Binnenverlichting is één van de dingen die het huis direct sfeer geeft. Daarom is het belangrijk dat de lampen in huis bij uw eigen stijl passen! Bij Interflower vindt u lampen in verschillende stijlen, voor boven de eettafel, in de slaapkamer, de kinderkamer of in uw werkkamer.

 

Open filters Sluit filters

Producten filter

Hanglamp kopen bij Interflower

Ons assortiment binnenverlichting is altijd afgestemd op de actuele trends, maar ook als u een tijdloze lamp zoekt bent u bij ons op de juiste plek. U kunt in elke kamer dezelfde lamp ophangen, of variëren in kleur en stijl. In ons assortiment vindt u onder andere de volgende hanglampen:

  • Hanglamp modern
  • Hanglamp landelijk
  • Hanglamp design
  • Hanglamp industrieel

Onze industriële lampen zijn gemaakt van een metalen frame en worden ook wel draadlampen genoemd. De vorm van de lampen is er onder andere in kegelvorm, diamantvorm en schijfvorm. De draadlampen zijn er per stuk, of met een aantal lampen in één frame, ideaal voor boven een grote eettafel. De moderne hanglampen hebben een strakke uitstraling door de eenvoudige vormen.

Een speels effect in huis

Houdt u meer van ronde vormen en speelse effecten in huis? Ga dan voor een wikkelhanglamp. De snoeren zijn speels om een houten balk gewikkeld, de lampen kunt u zelf zo vaak gewenst om de balk wikkelen. Voor een minimalistische effect kunt u natuurlijk ook een hanglamp zonder kap ophangen! Hang een aantal lampen naast elkaar op verschillende hoogtes voor een unieke uitstraling.

Lampen op LED

In ons assortiment binnenverlichting vindt u ook lampen op LED. LED-lampen gaan langer mee dan spaarlampen en ze worden minder warm. Wel zijn ze iets prijziger dan spaarlampen, maar dat haalt u er weer uit door de lange levensduur. Wilt u een grote ruimte goed verlichten? Dan is een spaarlamp een betere optie.

Binnenverlichting van Eglo

Kom ons assortiment binnenverlichting van Eglo bekijken. Dé trendsetter op de verlichtingmarkt. De producten zijn simpel, eenvoudig te monteren en te gebruiken. Ook zetten ze zich bij het produceren en verpakken van de producten in voor een duurzamere wereld. Van Eglo verkopen wij zowel hanglampen, tafellampen, plafondlampen, spotjes en nog veel meer. U kunt ook uw lamp uitkiezen op functionaliteit, zoals een lamp die in hoogte verstelbaar is, met een dimbare functie of een waterdichte lamp. Vragen over het monteren van de lamp> Wij helpen u uiteraard graag.