Cafetaria

Cafetaria

Kom tot rust in ons gezellige Cafetaria

Even pauze tijdens het shoppen? Dat kan! Wij hebben een gezellig en sfeervol cafetaria in ons Tuincentrum met een uitgebreide menukaart. Van een heerlijke kop koffie tot een Interflower 'Blond Bloemenbier' en van zoete snacks tot zeer smakelijke warme gerechten. In ons cafetaria is het heerlijk vertoeven. 

Van ontbijt tot diner

Start de dag goed met een ontbijt in ons cafetaria. Geniet bijvoorbeeld van een heerlijke kop koffie met een Croque Monsieur of ga voor ons weekendontbijt. U heeft keuze uit een uitgebreid ontbijt assortiment. Ook heeft het cafetaria heerlijke snacks (wafels, warme appeltaart, muffins) voor bij de koffie. Tijdens de lunch kunt u genieten van bijvoorbeeld een heerlijke warme panini met groenten. Ook dineren kan bij het cafetaria van Interflower. U kunt kiezen uit vlees- en visgerechten die worden geserveerd met een portie frieten. De kinderen zullen zich optimaal vermaken met onze speciale kindermenukaart met onder andere spaghetti en pannenkoeken.

Bezoek het Cafetaria in ons Tuincentrum

Kom gezellig langs tijdens het shoppen en geniet van de gezelligheid, de groene sfeer en proef heerlijke gerechten van de menukaart. Bekijk ook de foto's in het fotoalbum. Het cafetaria is van dinsdag t/m zondag open van 9:00 tot 18:00 uur. Let op! U kunt tot 14:00 uur warme maaltijden bestellen in de cafetaria. 

Als u vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen.

Tuincentrum Interflower
Eekstraat 70
9160 Lokeren
[email protected]