Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Cafetaria De Tuin van Eten bij Tuincentrum Interflower Lokeren

Cafetaria De Tuin van Eten is de perfecte ontsnappingsplek te midden van de bloemenpracht van Tuincentrum Interflower in Lokeren. Wanneer het shoppen in het tuincentrum u dorstig maakt naar ontspanning, wacht onze cafetaria op u met open armen.

Plan uw route

Tuincentrum Interflower ligt op 5-45 minuten afstand rijden van de volgende plaatsen:

Onze culinaire tuinreis in Lokeren

Proef de passie voor lokale lekkernijen op onze menukaart. Van ambachtelijke broodjes tot verse salades, brengen wij de smaak van Lokeren recht op uw bord. Ontsnap aan de drukte en geniet van uw maaltijd te midden van het groen. De rustige ambiance van onze cafetaria biedt de perfecte setting voor een relaxte pauze.

Take-away menu voor onderweg

Of u nu op weg bent naar huis of een picknick plant in het groen van Lokeren, ons take-away menu is gevuld met lekkernijen om van te genieten waar u maar wilt. Vers bereide broodjes, salades en zoete lekkernijen wachten op uw bestelling.

Proef het EK-gevoel met het EK-Broodje Boulet in Lokeren

Speciaal voor het EK voetbal hebben we bij Tuincentrum Interflower een extra traktatie voor je: het EK-broodje boulet, en dat voor maar €5,95! Geniet van een heerlijk broodje met een smaakvolle boulet, perfect om de spanning van de wedstrijden mee te beleven. Wanneer kom jij dit heerlijke broodje proeven? Mis het niet en kom langs bij ons tuincentrum om jezelf te trakteren tijdens het EK!

Koffiepauze voor tuinliefhebbers in Lokeren

Laat onze barista's u verleiden met de geur van versgemalen koffiebonen. Of u nu een koffiekenner bent of gewoon wilt genieten van een eenvoudige espresso, wij hebben de perfecte koffie om uw dag op te fleuren.

Uw tuin van eten wacht

Of u nu alleen komt om tot rust te komen of met vrienden en familie wilt genieten, Cafetaria De Tuin van Eten wacht op u. Laat uw shoppingbags even rusten, neem plaats en dompel uzelf onder in een oase van groen en lekkernijen.

Begin de zondag goed

Op zoek naar een bijzondere start van uw zondag? Schuif aan voor ons smaakvolle zondagsontbijt. Geniet van een uitgebreid ontbijt in de rustige ambiance van De Tuin van Eten. Vers gebakken broodjes, ambachtelijke jams en heerlijke koffie wachten op u.

Reserveren aanbevolen

Om teleurstelling te voorkomen, raden we aan uw plek voor het zondagsontbijt te reserveren. Laat ons weten met hoeveel personen u komt, en wij zorgen voor een onvergetelijk begin van uw zondag in Lokeren.

Bezoek ons vandaag nog in Lokeren!

Vergeet niet langs te komen en te genieten van het groen om u heen. Bij Cafetaria De Tuin van Eten in Tuincentrum Interflower vindt u niet alleen een smaakvolle pauze, maar ook een ervaring die u bijblijft.

Plan uw route

Nieuwsbrief
Onze nieuwsbrief ontvangen?