Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Cafetaria

Kom tot rust in onze vernieuwde Cafetaria

Even pauze tijdens het tuinshoppen? Dat kan! Wij hebben een gezellige en sfeervolle cafetaria in ons Tuincentrum met een uitgebreide menukaart. U geniet hier samen met een vriend of vriendin van een heerlijke kop koffie tot een speciaal Interflower 'Blond Bloemenbier' en van zoete snacks tot zeer smakelijke warme gerechten. In ons cafetaria is het heerlijk vertoeven en laad u echt even op. Een dagje uit naar Lokeren? Kom langs bij Tuincentrum Interflower en geniet van vers gemalen koffie, heerlijke broodjes en gezelligheid in ons cafetaria. Ons cafetaria is zes dagen in de week geopend!

Menu restaurant

Start de dag goed met een ontbijt in ons cafetaria. Geniet bijvoorbeeld van een heerlijke kop koffie met een Croque Monsieur of ga voor ons speciale weekendontbijt. U heeft keuze uit een uitgebreid ontbijtassortiment. Ook heeft onze cafetaria heerlijke snacks (wafels, warme appeltaart, muffins) voor bij de koffie. Tijdens de lunch kunt u genieten van bijvoorbeeld een heerlijke warme panini met kip, kaas en gegrilde groenten of kies een panini met ham en kaas, wij hebben ook vegetarische panini's. Ook kunt u dineren bij het cafetaria van Interflower. U kiest uit variërende vlees- en visgerechten die worden geserveerd met een portie ambachtelijke frieten. De kinderen zullen zich optimaal vermaken met onze speciale kindermenukaart met onder andere spaghetti en pannenkoeken. Op elk moment van de dag is ons cafetaria the place to be. Ontdek het zelf en kom langs bij Interflower.

 

    

Bezoek het Cafetaria in ons Tuincentrum

Kom gezellig langs tijdens het shoppen en geniet van de gezelligheid, de groene sfeer en proef heerlijke gerechten van de menukaart. Bekijk ook de foto's in het fotoalbum. Het cafetaria is van dinsdag t/m zondag open van 9:00 tot 18:00 uur. Let op! U kunt tot 14:00 uur warme maaltijden bestellen in het cafetaria, na 14:00 uur is het alleen nog mogelijk om broodjes, soepen en taarten en muffins te bestellen.

Als u vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen.

Consumptiecheques enkel aanvaardbaar in onze cafetaria 'De tuin van eten'.


Cafetaria Tuincentrum Interflower
Eekstraat 70
9160 Lokeren
[email protected]