Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Barbecue-accessoires

Bij Interflower in Lokeren koopt u de mooiste barbecue-accessoires! Woont u in Gent, Waasmunster of ergens anders nabij Lokeren en bent u een fervent barbecueër? Kom dan eens een kijkje nemen bij ons in het tuincentrum. Wij hebben een ruim aanbod accessoires waarmee u uw barbecue-beleving nóg prettiger maakt. 

Open filters Sluit filters

Producten filter

€   - 
Wis selectie
1 - 3 van 3 producten

Barbecue-accessoires kopen bij Interflower

Barbecue-accessoires - InterflowerDe diverse accessoires maken het barbecueën niet alleen aangenamer, maar ook een stuk gemakkelijker. In ons assortiment vindt u onder andere de volgende BBQ-accessoires:

  • Barbecuesets;
  • Barbecue thermometers;
  • Barbecuetangen en -vorken;
  • Barbecuespitten, pannen en schalen

Misschien bent u op zoek naar een completer plaatje, bekijk dan ook eens de mogelijkheden voor buitenkeukens. Ook binnen deze categorie zijn de mogelijkheden eindeloos en af te stemmen op uw wensen én de ruimte in uw tuin.

Barbecook barbecue-accessoires

Naast de barbecues zelf bieden wij ook een ruim assortiment aan barbecue-accessoires van Barbecook aan tegen scherpe prijzen. Deze zijn niet alleen erg handig om te gebruiken maar zijn ook altijd leuk om cadeau te doen. Kort samengevat kunnen wij u garanderen dat u bij Interflower gegarandeerd bent van barbecues van hoge kwaliteit! Ook vindt u BeneGas Light in het aanbod buitenaccessoires en barbecue accessoires. Op zoek naar een aangenaam en actief buitenleven? Dan is de BeneGas Light echt iets voor u. De BeneGas Light fles is veilig, licht, praktisch, comfortabel en voorzien van een fraai, modern design.  

 

Waarom een BeneGas Light?

  • Met een BeneGas zit u nooit zonder gas. BeneGas Light heeft tot 50% minder gewicht met dezelfde inhoud, BeneGas geeft dus dubbel zoveel plezier. Met de BeneGas Light zit u nooit zonder dankzij de transparantie van de BeneGas Light.
  • De BeneGas Light levert een gewichtsbesparing op variërend van 2,5 tot 10,5 kg ten opzichte van een stalen gasfles met vergelijkbare inhoudsmaat.
  • U draagt de BeneGas Light makkelijker
  • Geen roestplekken door de kunstof behuizing van de fles.

Ervaar zelf hoe het is om een zoveel lichtere gasfles te tillen of te dragen. Bezoek Tuincentrum Interflower, waar u terecht kunt voor adviezen en informatie omtrent deze gasfles, en u deze meteen kunt dragen en bekijken. Ook voor al uw vragen over het gebruik kunt u bij ons terecht!

Tot ziens bij Tuincentrum Interflower!

U bent van harte welkom in ons tuincentrum. Voor vragen en meer informatie kunt u uiteraard bij ons terecht, wij helpen u graag. Wilt u de BeneGas Light eens bekijken, tillen, of uitproberen? Ook dat is mogelijk in ons tuincentrum! Graag tot ziens!