Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Kweekbakken & oppottafels

U start uw eigen kweektuin met kweekbakken en oppottafels. Wilt u zelf groenten en fruit kweken in uw tuin? Bij Tuincentrum Interflower hebben we alles wat u nodig heeft om uw eigen buitenkeuken te starten. Eigen groenten en fruit kweken is een leuke bezigheid. Kweken in de tuin zorgt voor verse groentes en fruit en u ontwikkelt tevens een hobby waarbij u heerlijk in de gezonde buitenlucht bent. Kweek uw eigen groenten, fruit en kruiden met behulp van kweekbakken. Deze speciale bakken koopt u bij Tuincentrum Interflower in Lokeren. Alle benodigdheden voor het kweken van komkommer, peterselie, aardbeien en nog veel meer. Nieuwsgierig naar wat u allemaal kunt kweken in de tuin? Kom langs bij Tuincentrum Interflower in Lokeren en ontdek de vele mogelijkheden!
 

Open filters Sluit filters

Producten filter

Kweken - Tuincentrum Interflower

Kweekbakken kopen in Lokeren

Met behulp van kweekbakken, ofwel koude bakken kweekt u de verste groentes zelf in uw tuin. Kweekbakken zijn speciaal gemaakt voor het kweken van groenten, fruit of kruiden. Tuincentrum Interflower heeft veel verschillende soorten kweekbakken. Zo koopt u bij ons grote kweekbakken voor de groente- en fruitsoorten die veel ruimte nodig hebben. We hebben ook kleinere kweekbakken voor bijvoorbeeld kruiden. Kweek verschillende soorten groenten en fruit tegelijk. Bij Tuincentrum Interflower hebben we alle benodigdheden voor het kweken in uw eigen moestuin.

Kom naar tuincentrum Interflower voor:

  • kweekbakken met of zonder deksel
  • kweektrays
  • tomatenhoezen
  • moestuinfolie
  • tunnelbogen
  • grondsoorten en potgrond
  • voeding

Kom naar Tuincentrum Interflower in Lokeren, nabij Gent, Sint-Niklaas en Antwerpen om alles in huis te halen voor uw eigen moestuin. Want wat is er nu leuker en lekkerder dan uw eigen verse groenten, fruit en kruiden te kweken! 

Oppottafel

Een oppottafel is een handige tool bij het verpotten van planten, bloemen of kruiden. Met gebruik van een oppottafel belast men de rug niet en verpot u gemakkelijk kleine maar ook grotere planten. Oppottafels zijn er in verschillende maten. Zo kunt u kiezen voor een grote oppottafel als u vaak en veel potten tegelijk moet verpotten. Of u kiest voor een smallere oppottafel voor op het balkon of in een kleinere tuin. Oppottafels dienen allang niet meer alleen voor het verpotten van planten. Gebruik uw oppottafel als decoratief meubelstuk in uw tuin of op het balkon. Naast het verpotten van planten kunt u ook planten decoratief neerzetten op de oppottafel. Creëer hoogtes en gebruik verschillende plantensoorten voor een speels effect. Hang uw tuingereedschap aan de zijkant van de oppottafel en u heeft een handige werkbank die tevens een decoratieve functie heeft! U koopt oppottafels bij Tuincentrum Interflower in Lokeren.

Kweken kweektafel kweekbakken - Tuincentrum Interflower

Kweken in een kas

Bent u al iets meer ervaren in het kweken van groenten, fruit en kruiden? Of bent u nog een beginnende kweker of tuinier? Met behulp van een kweekkas groeien uw groenten, fruit en kruiden nog sneller! Een kas houdt vervelende weersomstandigheden als wind en neerslag buiten. Hierdoor kunnen de kiemen sneller groeien en geniet u sneller van heerlijk sappige tomaten, zoete aardbeien of frisse komkommers. Wilt u leren hoe u  de lekkerste groenten, fruit en kruiden kweekt? Kom langs bij Tuincentrum Interflower in Lokeren en vraag een van onze medewerkers om hulp of advies. Kweken is namelijk niet moeilijk, het is alleen belangrijk dat u de juiste spullen ervoor hebt! Bij Tuincentrum Interflower in Lokeren koopt u alles wat u nodig heeft om te tuinieren in uw moestuin.

Start uw eigen moestuin

Begin vandaag nog met het kweken van heerlijke groentes in uw eigen tuin. Bent u bijvoorbeeld van plan om tomaten te kweken? Dan is het verstandig om vóór april te beginnen met het zaaien. Tomaten hebben namelijk een groeiperiode van vier maanden. In de wintermaanden is het nog te koud om in de grond te zaaien. Achter glas of in een kas is het wel mogelijk om in januari en febuari al te beginnen met kweken. Tuinkers en bloemkool zijn uitstekende soorten die al in januari in een kas verbouwd kunnen worden. Plan uw route naar ons tuincentrum in Lokeren. Wij zien u graag snel bij Tuincentrum Interflower!

 

Nieuwsbrief
Onze nieuwsbrief ontvangen?