Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Ventilatoren

Tijdens warme dagen is een ventilator geen overbodige luxe, dat hebben we gemerkt tijdens de hittegolf van de afgelopen zomer. De ventilatoren van Tuincentrum Interflower zijn stil, stijlvol en verkoelend. Hang de plafondventilateur op in uw woonkamer of slaapkamer en bedien de ventilator op afstand met behulp van een afstandsbediening. Koop ventilatoren met en zonder ingebouwde verlichting. Heeft u vragen over onze ventilatoren? Neem gerust contact met ons op of kom langs bij ons tuincentrum in Lokeren. 

Open filters Sluit filters

Producten filter

Ventilator

Nu te koop bij Interflower: ventilatoren. We moeten er toch echt aan geloven: ons klimaat verandert en daar moeten we rekening mee houden. Klamme plaknachten zijn verleden zijn met de ventilatoren van Tuincentrum Interflower. Een ventilator verspreidt (koude) lucht in de kamer en zorgt dat de lucht circuleert en koel aanvoelt. Het stoffige imago van de houten ventilatoren bij opa en oma vroeger aan het plafond is verleden tijd. Bij Interflower hebben stijlvolle designs ventilatoren met strakke vormen in mooie kleuren. Kies bijvoorbeeld voor een moderne zwarte ventilator met 3 bladen. Wij verkopen ook ventilatoren met meerdere bladen voor een optimale luchtcirculatie. Houd het hoofd koel met een ventilator in uw slaapkamer, woonkamer of kantoor.

Ventilator - InterflowerPlafondventilator

Een plafondventilator bevestigt u in het midden van de kamer aan het plafond. Met de handige bevestigingsmaterialen is deze klus zo geklaard. Een plafondventilator is een prachtig, functioneel woonaccessoire dat u verkoeling biedt tijdens warme dagen. Ventileer uw woonkamer en slaapkamer met een plafondventilator. U bedient een plafondventilator met behulp van een afstandsbediening. Hierop stelt u de ventilator in de gewenste stand in. Wilt u een geruisloze ventilator? De plafondventilators van Interflower maken bijna geen geluid. Een plafondventilator reguleert verkoelende lucht in de hele kamer. Hierdoor heeft u geen last van het verplaatsen van staande ventilatoren of draden die niet lang genoeg zijn.

Hoe huis afkoelen met ventilator

De ventilatoren van Interflower hebben verschillende functies. Zo zet u de ventilator bijvoorbeeld in winterfunctie of in zomerfunctie. Met deze seizoensfuncties keert u de draairichting van de bladen om.

  • In de zomer voert de ventilator  hete lucht af waardoor de lucht in de kamer afkoelt.
  • In de winter verwarmt de ventilator de lucht met behulp van een verwarmingsfunctie en de omgekeerde draaifunctie van de bladen.

Met de zomer- en winterfunctie bespaart u bovendien op uw energierekening en hoeft u de radiator of de airconditioning minder vaak te gebruiken.

Stille ventilatorStille ventilator - Interflower

Een stille ventilator is een waardevolle aanvulling aan uw interieur. Met een stille ventilator verkoelt u de ruimte zonder dat u het door heeft. Op zoek naar een ultrastille ventilator met een exclusief ontwerp? Bij Interflower shopt u de mooiste ventilatoren voor in huis. Een ventilator is milieuvriendelijker dan een aircooler of een airconditioning. Met een ventilator verbruikt u veel minder energie en geniet u van frisheid in huis. Een stille ventilator verdeelt de lucht in de kamer gelijkmatig waardoor u geniet van een frisse kamer.  

Ventilator kopen Antwerpen

Wilt u een ventilator kopen in de buurt van Antwerpen? Bij Tuincentrum Interflower in Lokeren verkopen we ventilatoren die voor verkoeling zorgen. Een ventilator kopen lijkt in eerste instantie een forse investering. Denkt u eens terug aan die bloedhete dagen afgelopen zomer. Met een toekomst vol hete zomers is een ventilator in huis geen overbodige luxe meer. Koop nu alvast uw ventilator en geniet niet alleen in de zomer, maar ook in de winter van de ventilator. Zo verkoelt de ventilator in de zomer, maar verwarmt de ventilator in de winter. Dit heeft te maken met de draairichting van de bladen. Meer informatie nodig over onze ventilatoren? Kom langs in ons mooie tuincentrum in Lokeren en ons personeel helpt u verder. Plan uw route naar ons tuincentrum via de contactpagina.