Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Aquarium & toebehoren

Open filters Sluit filters

Producten filter

Uw vis of vissen verdienen een aquarium waarin zich zij volledig thuis voelen. Aquariums komen voor in alle soorten en maten. Bent u op zoek naar een geschikt aquarium voor uw vissen? Bij tuincentrum Interflower in Lokeren hebben wij een ruime afdeling aquaria. U kiest zelf de grootte van het aquarium en de bijbehorende toebehoren. Onze medewerkers in het tuincentrum helpen u graag bij al uw vragen. Wilt u weten welk soort aquarium het beste is voor uw vissen? Of wilt u advies over welke vissen u wel en niet bij elkaar in een aquarium moet plaatsen? Kom langs in ons tuincentrum in Lokeren en stel uw vragen aan ons kundige personeel. Heeft u geen tijd om langs te komen? Per telefoon of mail zijn wij ook te bereiken.

Aquarium kopen 

Bij tuincentrum Interflower hebben wij een breed assortiment aan aquaria. Een stijlvol aquaria is erg decoratief! Denk bijvoorbeeld eens aan een aquarium met een mat zwarte buitenrand. Een auqarium met prachtige onderwaterplanten of bomen is een echte eye-catcher in uw woon- of slaapkamer. Felgekleurde onderwaterbloemen of zwarte steentjes zorgen voor een mooi effect. Doe inspiratie op bij tuincentrum Interflower in Lokeren en stel zelf uw aquarium en toebehoren samen.

Aquaria Antwerp

Bij Tuincentrum Interflower, vlakbij Antwerp, vindt u een grote aquariumafdeling met alle toebehoren die u zich maar wenst. Aquaria geschikt voor zoetwatervissen, zoutwatervissen, waterplanten en nog veel meer. Wilt u een waterpomp die het water vers houdt of een filter waardoor het water in het aquarium helder blijft? Wilt u een groter aquarium kopen omdat uw huidige aquarium te klein is voor al het onderwaterleven? Ons personeel helpt u graag verder met al uw vragen. Alles omtrent onderhoud en verzorging van vis en aquaria in Antwerp, vindt u bij Tuincentrum Interflower in Lokeren. Wij zijn gemakkelijk te bereiken vanuit Antwerpen. Ga naar onze contactpagina voor het plannen van uw route. 

Welke vissen bij elkaar in aquarium?

Waar moet u op letten bij het kopen van vissen voor in een aquarium? Allereerst moet u kiezen of u het aquarium vult met zoet water of met zout water. Neontetra (Paracheirodon innesi) is een van de bekendste soorten bij beginnende auqariumhouders. Deze soort staat bekend om de felle kleuren die vooral mooi staan als er meerdere vissen bij elkaar in een aquarium zitten. Dit is een typisch 'schoolvisje.' Schoolvissen dienen ten minste in een groepje van 5 in een aquarium te worden gehouden.

Waar let u op bij het kopen van een aquarium? 

  • temperatuur van het water
  • hardheid van het water
  • zuurgraad van het water
  • kies vissen die dezelfde karaktereigenschappen hebben 

Aquarium verlichting welke kleur?

Aquarium verlichting - Tuincentrum InterflowerHet juiste licht zorgt voor groei van zowel plant als dier in het aquarium. Planten groeien bij de juiste hoeveelheid en kleur licht maar sterven af bij te weinig of de verkeerde kleur licht. Het is dus essentieel om de juiste verlichting aan te shaffen. Zoetwateaquaria hebben doorgaans veel behoefte aan licht, zoutwateraquaria heeft een nog grotere behoefte aan licht. Dit komt omdat zoutwatervissen doorgaans in het wild in een koraalrif leven. Hier schijnt veel daglicht naarbinnen. Een aquarium bootst een zo echt mogelijke leefomgeving na, hierom moet u rekening houden met de hoeveelheid licht in een aquarium.U kunt LED-strips kopen om een zo echt mogelijke daglichtsituatie na te bootsen. Vraag ons personeel om advies voor de keuze van uw aquariumverlichting. Bij tuincentrum Interflower in Lokeren vindt u alles wat u nodig heeft voor een aquarium. 

Kom langs om onze aquaria-afdeling te bewonderen. Wij hebben de mooiste vissen met de geweldigste kleuren voor u. Waan u in het onderwaterparadijs in Tuincentrum Interflower. Komt u uit de buurt van Gent, Sint-Niklaas of Antwerpen? Wij zijn goed te bereiken en bieden u eindeloze inspiratie voor uw aquarium!

Nieuwsbrief
Onze nieuwsbrief ontvangen?