Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Kruiden

Heeft u ooit wel eens kruiden in eigen tuin gezaaid? Niets is leuker dan uw eigen kruiden in de tuin zaaien en deze gebruiken in heerlijke pastagerechten. Knip verse blaadjes peterselie direct uit eigen moestuin en serveer verse soepen met eigen garnering. Bij Tuincentrum Interflower in Lokeren koopt u kruidenzaden en kruidenplantjes voor in de (moes)tuin. Wist u dat kruiden heel goed in pot groeien? Decoreer de tuintafel met verschillende kruidenpotten en start uw eigen kruidentuin. Haal uw zaden bij Tuincentrum Interflower en start deze week nog met zaaien. Vraag ons personeel in het tuincentrum om advies. Zij zijn altijd bereid u te helpen en weten alles van een goede kruidentuin. Kom langs in Lokeren!

 

Open filters Sluit filters

Producten filter

KruidenbakKruiden - Interflower

Bij Tuincentrum Interflower hebben wij een breed assortiment aan kruidenzaden. Ook voor kruidenbakken bent u bij ons aan het goede adres! Een kruidenbak past in elke tuin en vindt ook een plekje op elk balkon. In een kruidenbak zaait u gemakkelijk meerdere kruiden bij elkaar. Tevens houdt u kruidenplantjes zonder moeite in een kruidenbak. Het enige wat u nodig heeft is goede potgrond, een kruidenplantje en geduld! Vanaf april zaait u de kruiden in een kruidenbak en vanaf juli tot en met september oogst u de heerlijke kruiden zo uit eigen tuin! 

Kruiden zaaien 

Als de dagen langzaam wat zonniger worden, is het tijd om kruiden te zaaien. Wilt u beginnen met het zaaien van kruiden? De beste tijd om te zaaien is in het voorjaar, vanaf april. Mocht u niet kunnen wachten tot april, dan zaait u kruidenzaden eerst binnen in een bak of in een kas. Vanaf april kunt u buiten zaaien. Let er wel op dat kruiden veel zorg nodig hebben. Het is niet zo dat u de zaden eens in de grond zaait en dat u in de zomermaanden zomaar geniet van heerlijke kruiden. Het is belangrijk dat u de juiste plaats voor de kruidenzaden uitkiest. Temperatuur is namelijk een belangrijk element voor kruidenzaden. Vraag ons personeel in het tuincentrum om de juiste zaaimaand per kruid. U kunt ook altijd de verpakking raadplegen, hier staat precies op wat u moet doen. Er is één kruidensoort dat u het hele jaar door kunt planten, de tuinkers.

Kruiden - Interflower

Kruiden kopen Gent

U koopt de beste kruidenplantjes, kruidenzaden en verse kruiden in de buurt van Gent, bij tuincentrum Interflower in Lokeren. Onze kruidenafdeling is een feestje om te bekijken. Ontdek de vele geuren en denk als een chef: welke kruiden maken uw gerechten extra speciaal? Kom langs in Lokeren en koop de beste kruiden in de omgeving van Gent. Wij zien u graag snel bij Interflower. Plan uw route op onze contactpagina. Heeft u vragen over kruiden? Bel ons op +32 934 806 03 of mail uw vraag naar info@interflower.be.

 

 

 

Nieuwsbrief
Onze nieuwsbrief ontvangen?