Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Fontein

Een fontein in de tuin zorgt voor een serene en relaxte sfeer. het stromende water geeft u voor een moment het gevoel dat u zich op een vakantieoord in het buitenland bevindt. Fleur de tuin op en geef een natuurlijke uitstraling. Fonteinen zijn er in alle soorten en maten. Een stenen fontein met een prachtig ornament, een metalen fontein met een modern watersysteem. Alles is mogelijk bij Tuincentrum Interflower in Lokeren. Kom langs bij ons tuincentrum om het aanbod fonteinen te aanschouwen. Ons personeel adviseert u graag als het gaat om het vinden van de beste fontein. Vraag hen gerust om hulp!

Fontein tuinFontein tuin - Interflower

Bent u op zoek naar een fontein voor in de tuin? Een fontein staat gezellig, brengt leven in de tuin en vogels zijn er dol op! Geniet van het geluid van stromend water en geef uw tuin een natuurlijke uitstraling met de mooiste designs van Tuincentrum Interflower. In ons tuincentrum vindt u allerlei fonteinen om uw tuin op te leuken. Wellicht denkt u aan ouderwetse fonteinen van steen, maar bij Tuincentrum Interflower koopt u allerlei moderne en stoere fonteinen die in elke tuin passen! Wat dacht u van een RVS fontein met een horizontale waterstraal? Heeft u ook een vijver in de tuin? Dan is het helemaal leuk om een fontein aan te sluiten op de waterpomp. Zo blijft het water stromen, heeft alg geen kans en een fontein staat ook nog eens leuk. 

Waterfontein

Ook als u geen vijver heeft, is een fontein leuk voor in de tuin. Een mooie stenen bloempot als fontein? Dat is zeker mogelijk bij Tuincentrum Interflower in Lokeren. Het water stroomt aan de binnenkant van de pot omhoog en komt er aan de bovenkant uit. Het water loopt langs de randen naar beneden en stroomt door de waterpomp weer omhoog. Sluit een timer aan op de fontein zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het aan- en uitzetten van de fontein. Vraag ons personeel naar de mogelijkheden. Waan u in een Japans oord met een fontein in de tuin. Koop een waterfontein en andere waterornamenten op onze buitenafdeling in Lokeren. Wij laten u graag alle mogelijkheden zien. Want u weet nog lang niet wat er allemaal kan!

Waterval vijver - InterflowerWaterval vijver

Wil tu een groots effect in uw vijver? Kies dan voor een waterval in de vijver. Met een waterval creëert u een waterstroming die automatisch doorstroomt. Het geluid van stromend water werkt relaxend. Maak een moderne vijver in de achtertuin helemaal af met een waterval in de vijver. Vissen houden van stromend water en een waterval staat elegant, stoer en fraai. Kom langs om de mogelijkheden te bekijken. Heeft u een kleine vijver? Of juist een hele grote vijver? Voor elke maat vijver hebben wij een egschikte waterval, fontein of waterornament. Wij kijken uit naar uw bezoek.

Fontein kopen Lokeren

Koop een fontein bij Tuincentrum Interflower in Lokeren. Voor elke soort, maat en kleur vijver in de tuin hebben wij een geschikte fontein. Van klassiek tot hip. Van landelijk tot trendy. Wat u ook zoekt, u vindt het bij Tuincentrum Interflower in Lokeren. Ons tuincentrum ligt vlakbij Gent en Antwerpen. Onze parkeerplaats is ruim en u vindt naast fonteinen ook andere benodigdheden voor uw vijver, als waterpompen, waterplanten en filters. Ons personeel staat altijd klaar om u te helpen. Plan uw route naar ons tuincentrum op de contactpagina. Tot snel bij Tuincentrum Interflower!

Open filters Sluit filters

Producten filter

Nieuwsbrief
Onze nieuwsbrief ontvangen?