Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Voederhuisjes

Heeft u al een voederhuisje hangen in uw tuin of op uw balkon? Bij Tuincentrum Interflower in Lokeren hebben we diverse soorten voederhuisje waar u ons heerlijke vogelvoer in kunt aanbieden. Voederhuisjes zijn beschikbaar in allerlei verschillende soorten en maten. Zo hebben we onder andere diverse soorten silo’s die u kunt ophangen en waar u vogelvoer in kunt stoppen. Sommige silo’s zijn speciaal voor sommige soorten voer. Daarnaast hebben we ook voederplateau’s en nog veel meer. Kom gezellig een kijkje nemen in ons tuincentrum. Voor vragen kunt u ook altijd contact met ons opnemen.

Open filters Sluit filters

Producten filter

Waar kan ik het best mijn voederhuisje ophangen? 

Dat is een goede vraag! U kunt in principe overal een voederplateau neerzetten. Zet hem bijvoorbeeld dicht bij het raam, zodat u er zelf ook nog plezier van heeft. Vetbollen, silo's of andere hangende producten waarin u voer kunt stoppen, kunt u het best ophangen in de buurt van bijvoorbeeld struiken en bomen. Zo kunnen vogeltjes snel wat voer pakken en vervolgens weer schuilen in het groen. Dit zit van nature in het karakter van de vogeltjes. Er zijn ook diverse voederartikelen die u bijvoorbeeld aan het raam kunt bevestigen. Zo kunt u helemaal van dichtbij genieten van de vogels! Laat u gerust adviseren over onze voederartikelen door een van onze Interflower medewerkers. We hebben vele soorten artikelen waarin u het voer van de vogels kunt geven. Kies dus vooral ook iets uit wat u zelf leuk vind en bij uw tuin/balkon past! 

Voederhuisjes_Tuincentrum Interflower

Vogelvoer bij Tuincentrum Interflower in Lokeren

Om de voederhuisjes te vullen is er natuurlijk wel vogelvoer nodig! In ons tuincentrum kunt u een breed assortiment vinden als het gaat om vogelvoer. Wist u trouwens dat vogels net als mensen hun eigen voorkeur hebben als het gaat om vogelvoer? Zo zijn mezen dol op vetbollen, ongezouten pinda's, zonnepitten en pindablokken. Zou u graag meer musjes in uw tuin willen zien? Geef dan vooral zonnepitten en onkruid-zaden. Laat u gerust adviseren door onze medewerkers over ons vogelvoer! 

Wanneer het langzaam kouder wordt in ons land, wordt het voor vogels steeds lastiger om aan voedsel te komen. Dit komt onder andere door:

  • Er is minder voedsel aan struiken, zoals bessen;
  • Plantenzaden raken steeds sneller op in de winter;
  • Er zijn minder kleine beestjes die de vogels kunnen eten vanwege de vorst.

Genoeg redenen om wat vogelvoer in de tuin te leggen, want bovenstaande redenen zijn natuurlijk erg vervelend voor de vogels. Zo kunnen ze heel erg afvallen door het koude weer en veel van hun energie verliezen. 

Voederhuisjes_Tuincentrum Interflower

Voederhuisjes kopen in Lokeren 

Helpt u de vogels ook de winter door? Kom langs Tuincentrum Interflower in Lokeren voor voederhuisjes, vogelvoer en nestkastjes. U zult de vogels hier heel erg mee helpen! Daarnaast is het voor u zelf natuurlijk leuk dat u meer vliegende bezoekers heeft in uw tuin! Voor vragen kunt u natuurlijk contact met ons opnemen. Zien wij u binnenkort ook bij Tuincentrum Interflower? Bekijk onze openingstijden op de contactpagina

Nieuwsbrief
Onze nieuwsbrief ontvangen?