Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Waterplanten

Heeft u een prachtige vijver aangelegd? Dan is het hoog tijd voor waterplanten!

Open filters Sluit filters

Producten filter

Waterplanten voor uw vijver koopt u bij Tuincentrum Interflower in Lokeren! Om het vijverwater in biologisch evenwicht te brengen zijn waterplanten van groot belang. Voordat u gebruik maakt van waterplanten is het wel erg belangrijk om te weten welke én hoeveel planten u in de vijver plant. In ons tuincentrum bent u aan het juiste adres voor advies over de beplanting van uw vijver.

Advies over vijverbeplanting

Het uitkiezen van waterplanten voor uw vijver lijkt een eenvoudige klus, maar dit kan nog eens tegenvallen. Wist u namelijk dat een overschot aan zuurstofplanten kan leiden tot een tekort aan zuurstof? Of heeft u bijvoorbeeld last van ongedierte op de waterplanten in uw vijver? Voor allerlei vragen en adviezen kunt u bij ons terecht! Wij helpen u graag aan een gezonde vijver! 

Optimaal vijveronderhoud

U brengt uw vijver in optimale staat door te kiezen voor de juiste planten, maar ook door gebruik te maken van pompen en filters. Zwemmen er vissen in uw vijver? Ook dan heeft uw vijver nét iets anders nodig dan wanneer u geen vissen heeft. Heeft u verder al nagedacht over de aankleding van uw vijver? U kunt bijvoorbeeld gebruik maken van waterornamenten, verlichting en decoratie om van uw vijver een stralend middelpunt te maken!

Advies nodig? Kom langs bij Tuincentrum Interflower!

Twijfelt u welke waterplanten geschikt zijn voor uw vijver? Dan staan wij u graag te woord! Wij adviseren u graag over ons assortiment aan vijverartikelen. U bent van harte welkom in ons tuincentrum. Wilt u eerst meer informatie? Dan kunt u ook altijd mailen naar: info@interflower.be of bellen naar +32 934 806 03.

Nieuwsbrief
Onze nieuwsbrief ontvangen?