Vandaag zijn wij gesloten
Alle openingsuren

Buitenpotten

Het mooie weer is in aantocht: zet de bloemetjes buiten! Voorgezaaide eenjarigen kunnen nu in de volle grond. Heeft u geen tuin, maar wel een heerlijk groot dakterras of een gezellig balkon? Plant vaste planten dan in bloempotten voor buiten. Bij Interflower vindt u een ruim aanbod aan buitenpotten. Zo hebben wij terracottapotten van hoge kwaliteit, ook kunststof buitenpotten vindt u in ons assortiment. Kom langs in Lokeren en ontdek het veelzijdige buitenpottenassortiment.

Open filters Sluit filters

Producten filter

Assortiment buitenpottenAssortiment buitenpotten - Interflower

Bij Interflower geven wij u een kijkje in de mogelijkheden van de wereld van buitenpotten. Met buitenpotten kunt u alle kanten op. Wat dacht u van een keramieken pot op een standaard, een verhoogde plantenbak of meerdere kleine kunststof potten op de tuintafel? Ons assortiment is vernieuwend en verrassend. Varieer met verschillende groottes en hoogtes in buitenpotten. Zo is het bijvoorbeeld leuk om hoge en grote potten te combineren met kleinere buitenpotten. Creëer een leuke plantenhoek door veel buitenpotten bij elkaar te zetten. Maak gebruik van buitenstandaards om hoogteverschillen te maken. Ontdek ons veelzijdige assortiment!

Terracotta bloempot voor buiten

Terracotta is een van de meest gebruikte materialen voor bloempotten. De klassieke rood-bruine kleur geeft elke plant een ware boost. Buitenpotten bij Interflower hebben vaak een gat in de bodem, dit is om het overtollige water weg te laten vloeien. Tuinplanten houden van water, zeker in het eerste jaar, maar te veel water zorgt voor wortelrotting. Zorg er daarom altijd voor dat uw buitenpotten een gat in de bodem hebben. Terracotta bloempotten komen voor in veel verschillende maten. Naast de klassieke, ronde terracotta potten hebben wij ook vierkante bakken. Varieer met diverse vormen en creëer daarmee een speels effect.

Bloembakken buiten - InterflowerBloembakken buiten

Heeft u een balkon? Dan is het leuk om uw balkon te voorzien van groen met behulp van bloembakken voor buiten. Bij Interflower hebben we bloembakken die niet te veel ruimte innemen. Hierdoor geniet u toch van groen en kleur op het balkon, zonder dat de ruimte verloren gaat. Heeft u ooit aan verticaal tuinieren gedacht? Met behulp van een klimrek of plantenrek en bloembakken voor buiten, realiseert u een muur van bloembakken met allerlei verschillende planten voor buiten. Wilt u weten of dit mogelijk is op uw balkon? Kom langs en vraag ons personeel om hulp. Zij geven u advies over welke materialen en benodigdheden niet mogen ontbreken bij het maken van een verticale plantenmuur. 

Koop buitenpotten in Lokeren

Aanschouw ons ruime en veelzijdige buitenpottenassortiment in Lokeren. U vindt ons tuincentrum dichtbij Gent, Waasmunster en Antwerpen. Loop rond in ons gezellige, sfeervolle tuincentrum en koop de mooiste potten en bakken voor uw tuinplanten. Heeft u een vraag over onze potterie-afdeling? Ons personeel helpt u graag verder. Plan uw route naar ons tuincentrum via de contactpagina of neem contact op door te bellen naar +32 934 806 03 of een mail te sturen naar [email protected]