Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Bevestigingsmateriaal

Bevestigingsmateriaal is erg handig als je de planten in de tuin de juiste kant op wilt begeleiden. Het assortiment aan bevestigingsmateriaal bij Interflower bestaat uit onder andere binddraad, bamboestokken en klimrekken.

Open filters Sluit filters

Producten filter

Bindmateriaal

Bindmateriaal is onder andere gemaakt van natuurlijke materialen zoals touw of hennep. Touw kan bijna voor iedere toepassing in de tuin gebruikt worden. Deze verkopen wij per rol, bijvoorbeeld touw van 50 meter of 200 meter lang. Er is ook bindmateriaal van metaal of kunststof, zoals plantenclips. Deze materialen gaan vaak wat langer mee. Binddraad van ijzer is ideaal voor het vastbinden van planten zodat ze niet beschadigd raken door de wind, of om ze te begeleiden langs een klimrek voor planten. De bindmaterialen zijn ook in verschillende kleuren beschikbaar, zoals groen, dat amper zichtbaar is in een groene tuin.

Klimrekken

Bij Interflower vindt u klimrekken van verschillend materiaal waarmee u eenvoudig een klimplant kunt begeleiden. Wij verkopen onder andere klimrekken voor planten van:

  • Hout,
  • Bamboe,
  • Kunststof,
  • Metaal.

De verschillende materialen lonen zich voor allerlei toepassingen. Houten en kunststof klimrekken kunnen in de juiste maat ingesteld worden, kunststof klimrekken zijn ook goedkoper en licht van gewicht. Laat bijvoorbeeld een blauwe regen langs de schutting klimmen of gebruik een klimrek voor de regenpijp om deze achter een prachtige clematis te verbergen. Een klimrek in de moestuin is ook ideaal, hier kunnen bonen of komkommerplanten langs geleid worden. Er zijn ook klimrekken speciaal voor bepaalde planten zoals een rozenboog.

BamboestokkenBlauwe regen Wisteria Tuincentrum Interflower

IJzeren plantenstokken geven de tuin niet echt een natuurlijke uitstraling, hiervoor zijn bamboestokken wel ideaal. Begeleid bomen, struiken en planten langs de stokken. Bamboestokken zijn beschikbaar in verschillende afmetingen en zijn beschikbaar in lengtes van onder andere 60 cm, 120 cm en 240 cm. Wat betreft de dikte zijn er bamboestokken van 8 mm tot 18 mm. U kunt ook direct een klimrek van bamboe kopen, dan hoeft u deze zelf niet te maken.

Merken bevestigingsmateriaal

In ons assortiment vindt u bevestigingsmateriaal van Nature, een merk van Outside Living Industries. De producten voor het leiden van planten gaan van klein tot groot: van plantenklemmen en binddraad tot draadspansets en spandraad. Draadspansets kunt u gebruiken voor het afzetten van een gebied of om planten langs te laten groeien. Onmisbaar voor het leiden van planten is ook de universele bindband met rattenstaartsluiting, door de eenvoudige sluiting bindt u snel de planten aan de plantenstokken. De rol bevat 25 meter, daarmee kunt u wel even vooruit. Op elke verpakking van een Nature-product staat een QR-code waarmee u meer productinformatie kunt vinden over het product. Natuurlijk kunt u ook onze medewerkers bij Interflower om advies vragen.

Bevestigingsmateriaal kopen in Lokeren

Koop nu uw bevestigingsmateriaal voor in de tuin. U bereikt ons gemakkelijk vanuit Gent, Sint-Niklaas en Antwerpen. Ons tuincentrum is meer dan 10.000 m² groot, hierdoor kunt u gerust een dagje uit plannen naar Interflower! Kom langs en otndek alle mogelijkheden omtrent bevestigingsmateriaal. Maak uw tuinplannen waar en ga aan de slag om uw droomtuin te verwezenlijken. Wij helpen u graag! Kom langs in Lokeren of bel ons op +32 934 806 03 of mail naar info@interflower.be. Tot snel bij Tuincentrum Interflower!

Nieuwsbrief
Onze nieuwsbrief ontvangen?