Vandaag zijn wij gesloten
Alle openingsuren

Kaarsen

Bent u op zoek naar mooie kaarsen? Kaarsen dragen bij aan een gezellige sfeer en een mooie manier van verlichting in huis. Ook zonder ze te branden, geven kaarsen direct sfeer un huis. Bij Interflower verkopen wij kaarsen in verschillende soorten, maten en kleuren op onze afdeling woondecoratie. Bij Tuincentrum Interflower bent u aan het juiste adres voor een ruim en gevarieerd aanbod aan woonaccessoires en kaarsen. Ideaal voor een lege plank in de boekenkast, voor op een vrolijk dienblad op tafel, of als een sfeervol cadeau!

 

Open filters Sluit filters

Producten filter

Kaarsen komen altijd van pas!

Een goed gesprek, of een romantisch diner vragen natuurlijk om een flikkerend kaarslicht. Er zijn zeer veel soorten, maten en vormen verkrijgbaar. Zo hebben wij in ons tuincentrum in Lokeren onder andere:

  • StompkaarsenKaarsen_Tuincentrum Interflower
  • Bolkaarsen
  • Geurkaarsen
  • Druipkaarsen
  • Dinerkaarsen

U kunt naar eigen smaak en wens combineren en eventueel ook kiezen voor bijpassende kandelaars, een schaal, of een dienblad. Al met een aantal van deze items frist u uw interieur op! Een complete set is tevens een mooi en verrassend cadeau voor verschillende gelegenheden. 

Kaarsen combineren in huis

Zou u graag kaarsen in huis willen, maar weet u niet zo goed hoe u kaarsen met elkaar moet combineren? Dan heeft Tuincentrum Interflower een aantal tips voor u. Zo is het leuk om kaarsen in verschillende hoogtes aan te schaffen, dit geeft een speels en gezellig effect. Daarnaast kunt u een keuze maken tussen rustige pastel kleuren, of juist kiezen voor knallende kleuren. Kies mooie kleuren die bij uw interieur passen. Wanneer het gaat over het aantal kaarsen, kies meerdere kaarsen en het liefst in een oneven aantal. Dit oogt veel mooier en gezelliger dan bijvoorbeeld vier kaarsen. Daarnaast is het erg leuk om kaarsen te combineren met mooie accessoires zoals kandelaren en plateaus. Neem eens een kijkje in ons tuincentrum om het volledige aanbod kaarsen en accessoires te bekijken.

Kaarsen voor buiten?Kaarsen_Tuincentrum Interflower

Niet alleen binnen komen kaarsen goed van pas, ook buiten kunt u hier met veel plezier gebruik van maken. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Fakkels
  • Lantaarns
  • Citronella

Zo geven kaarsen een avond in de tuin extra sfeer, blijft u langer buiten zitten én bij gebruik van citronella kaarsen houdt u muggen op afstand. Op het gebied van lantaarns en fakkels zijn er diverse mogelijkheden. Deze zijn ook erg geschikt om cadeau te geven! Op onze sfeer & cadeau-afdeling vindt u de laatste trends op het gebied van buitenverlichting en kaarsen.

Tuincentrum Interflower: meer sfeer in huis én tuin!

In ons tuincentrum in Lokeren bent u van harte welkom voor tuin- en woon inspiratie. U vindt bij ons de nieuwste trends en fijne woonartikelen. Voor vragen en deskundig advies kunt u uiteraard ook bij ons terecht. Van dinsdag tot en met zondag staan wij voor u klaar. Bekijk onze openingstijden op de contactpagina graag tot ziens in ons tuincentrum!

Nieuwsbrief
Onze nieuwsbrief ontvangen?