Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Barbecues

Een barbecue kopen in Lokeren, hoe gaat u te werk? Er zijn zoveel verschillende soorten barbecues op de markt, van een houtskoolbarbecue tot een Weber gasbarbecue, dat het onmogelijk lijkt de juiste te vinden. Gelukkig laat Tuincentrum Interflower in Lokeren u graag zien wat ieder type barbecue u te bieden heeft. 

Barbecue kopen van toonaangevende merken

Bezoek tuincentrum Interflower in Lokeren, te midden van Dendermonde, Aalst, Gent en Sint-Niklaas. Hier vindt u namelijk een ruim aanbod barbecues van hoogwaardige merken als Weber, Boretti en The Bastard. Hoe kiest u de juiste barbecue tussen al deze grote namen?

  • gasbarbecue: snel op temperatuur en goedkoop in aanschaf, maar wel een gasfles die veel ruimte inneemt;
  • houtskoolbarbecue: zorgt voor een authentieke grillsmaak en is makkelijk om mee te nemen, maar kost veel tijd om schoon te maken en heeft lang nodig om op temperatuur te komen;
  • elektrische barbecue: snel op temperatuur, makkelijk om schoon te maken en te verplaatsen, maar heeft altijd een stopcontact nodig en is vanwege zijn kleine formaat niet geschikt voor grote groepen;
  • keramische barbecue: temperatuur is makkelijk te regelen en bereiden is mogelijk op zowel hoge als lage temperaturen, maar duur in aanschaf;
  • pelletbarbecue: roken, braden, stoven én grillen is mogelijk met een pelletbarbecue; houtpellets zorgen voor die heerlijke rooksmaak aan uw gerechten.

Elk type barbecue vraagt weer om een andere aanpak. Zo vormt barbecueën voor iedereen weer een persoonlijke ervaring.

Kamadobarbecues

Tijd voor iets anders! Bent u inmiddels uitgekeken op de standaard houtskoolbarbecues? Zoekt u iets compacts en heeft u een ruimer budget? Dan wordt het tijd voor een Kamado. Bij ons vindt u verschillende maten van The Bastard. Wat is een kamado eigenlijk?

  • Een kamado is gemaakt van keramiek, waarin de hitte weerkaatst wordt voor extra malse gerechten.
  • Door het materiaal is de kamado zeer hittebestendig.
  • De temperatuur is eenvoudig constant te houden, waarmee u heerlijke pulled pork kunt maken.
  • Eigenlijk zorgt het design alleen al voor een andere barbecue-ervaring.

Buitenkeuken kopen

Bent u op zoek naar de ultieme barbecue voor een buitenkeuken? Met een buitenkeuken ervaart u het ultra luxe barbecueën op gas en serveert u uw gasten de lekkerste maaltijden. Buitenkeukens bieden meer kookcomfort en mogelijkheden dan een normale barbecue.

Pelletbarbecue van Weber

Nieuw in ons assortiment is de pelletbarbecue van Weber! Dit is dé barbecue waarmee u kunt roken, braden, stoven én grillen! Door het gebruik van houtpellets geeft dit die heerlijke rooksmaak aan al uw gerechten.

Buitenkeuken - Interflower

Ruim assortiment babecues en deskundig advies

Interflower biedt niet alleen een uitgebreid aanbod barbecues in Lokeren, maar ook uitstekende service. Iedere dag behalve maandag kunt u van 9:00 tot 18:00 in ons tuincentrum terecht. Ook op zon- en feestdagen is een barbecue uitzoeken geen probleem. Ga voor een robuuste outdoor keuken van Boretti of kies toch voor een echte kamado barbecue van The Bastard. Komt u er niet uit? Wees dan niet bang om een van onze medewerkers aan te schieten en om advies te vragen. Onze werknemers weten alles over de verschillen tussen een elektrische barbecue en een gasbarbecue. Herontdek het plezier van barbecueën bij Interflower in de buurt van Dendermonde, Aalst, Gent en Sint-Niklaas.

Barbecue kopen in Lokeren en omgeving?

Een barbecue kopen is geen probleem bij Tuincentrum Interflower. Kom langs en bekijk al onze gasbarbecues, houtskoolbarbecues, keramische barbecues, elektrische barbecues en pelletbarbecues. Voor iedereen zit er wel een manier van barbecueën bij die bij hem of haar past. Bezoek ons tuincentrum en geniet van een avondje gezellig grillen in Moerbeke, Zele, Temse, Beveren, Wetteren, Aalst, Lede, Lochristi, Antwerpen. 

Bezoek ons tuincentrum

Plan uw route naar ons tuincentrum in Lokeren:

Open filters Sluit filters

Producten filter

€   - 
Wis selectie
1 - 36 van 81 producten