Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Word een barbecue master!

Werkt u zichzelf op tot een echte barbecue master of kent u iemand die de bbq hobby wel heel erg leuk begint te vinden? Bij tuincentrum Interflower  in Lokeren vindt u de nieuwste modellen, de must-have barbecue accessoires en alle tips en hulpmiddelen om uw barbecue skills naar een hoger niveau te tillen. Bekijk onze barbecues of breidt uw collectie uit met onze bbq accessoires. Het ideale cadeau voor culinaire liefhebbers. 

BBQ demonstraties gepland:

OFYR demonstratie op zaterdag 20 mei van 13-17u
The Bastard demonstratie op zaterdag 10 juni van 13-17u

Nieuw: OFYR barbecues op hout

The Bastard: Alles in éénBORETTI: Laat al uw culinaire wensen uitkomen met een Boretti kamado bbq of een complete gasbarbecue als buitenkeuken!

BORETTIGARANTIE levenslang: Grillen, bakken, roken en stoven, met The Bastard kamado barbecue is werkelijk alles mogelijk.

THE BASTARDACTIE: Bij aankoop van diverse modellen WEBER barbecues ontvangt u tot 30 april een GRATIS pizzasteen voor op de barbecue!

WEBERNIEUW: OFYR barbecues op hout! Een gezellige en intieme manier van barbecueën die je met andere barbecues niet zult ervaren! 

OFYR

Welke soort en welk merk barbecue kopen?

Bezoek tuincentrum Interflower in Lokeren, te midden van Dendermonde, Aalst, Gent en Sint-Niklaas. Hier vindt u namelijk een ruim aanbod barbecues van hoogwaardige merken als Weber, Boretti, The Bastard en Ofyr. Hoe kiest u de juiste barbecue tussen al deze grote namen?

  • gasbarbecue: snel op temperatuur en goedkoop in aanschaf, maar wel een gasfles die veel ruimte inneemt;
  • houtskoolbarbecue: zorgt voor een authentieke grillsmaak en is makkelijk om mee te nemen, maar kost veel tijd om schoon te maken en heeft lang nodig om op temperatuur te komen;
  • elektrische barbecue: snel op temperatuur, makkelijk om schoon te maken en te verplaatsen, maar heeft altijd een stopcontact nodig en is vanwege zijn kleine formaat niet geschikt voor grote groepen;
  • keramische barbecue: temperatuur is makkelijk te regelen en bereiden is mogelijk op zowel hoge als lage temperaturen, wel iets duurder in aanschaf;
  • pelletbarbecue: roken, braden, stoven én grillen is mogelijk met een pelletbarbecue; houtpellets zorgen voor die heerlijke rooksmaak aan uw gerechten en is een duurzame manier van stoken.

De beste bbq playlists op Spotify voor een geslaagde barbecue avond!

Kamadobarbecues

Een kamado is een oven en barbecue in één. De barbecue is gemaakt van keramiek (zeer hittebestendig), waarin de hitte rond circuleert voor extra malse gerechten. U houdt gemakkelijk een constante temperatuur en dankzij alle accessoires is het werkelijk elke dag een feestje om culinair aan de slag te gaan!

Bekijk alle Kamado's

Buitenkeuken kopen

Buitenkeukens bieden meer kookcomfort en mogelijkheden dan een normale barbecue. Breidt uw barbecue gemakkelijk uit met bijvoorbeeld de meubels van OFYR. Meer werkruimte en buitenleven!

Pelletbarbecue van Weber

Bekijk ook eens de pelletbarbecue van Weber! Dit is dé barbecue waarmee u kunt roken, braden, stoven én grillen! Door het gebruik van houtpellets geeft dit die heerlijke rooksmaak aan al uw gerechten.

Ruim assortiment babecues en deskundig advies

Interflower biedt niet alleen een uitgebreid aanbod barbecues in Lokeren, maar ook uitstekende service. Iedere dag behalve maandag kunt u van 9:00 tot 18:00 in ons tuincentrum terecht. Ook op zon- en feestdagen is een barbecue uitzoeken geen probleem. Ga voor een robuuste outdoor keuken van Boretti of kies toch voor een echte kamado barbecue van The Bastard. Komt u er niet uit? Wees dan niet bang om een van onze medewerkers aan te schieten en om advies te vragen. Onze werknemers weten alles over de verschillen tussen een elektrische barbecue en een gasbarbecue. Herontdek het plezier van barbecueën bij Interflower in de buurt van Dendermonde, Aalst, Gent en Sint-Niklaas.

Barbecue kopen in Lokeren

Een barbecue kopen is geen probleem bij Tuincentrum Interflower. Kom langs en bekijk al onze gasbarbecues, houtskoolbarbecues, keramische barbecues, elektrische barbecues en pelletbarbecues. Voor iedereen zit er wel een manier van barbecueën bij die bij hem of haar past. Bezoek ons tuincentrum en geniet van een avondje gezellig grillen in Moerbeke, Zele, Temse, Beveren, Wetteren, Aalst, Lede, Lochristi, Antwerpen. 

Bezoek ons tuincentrum

Open filters Sluit filters

Producten filter

€   - 
Wis selectie
1 - 36 van 136 producten