Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Rozen en klimplanten

Rozen en klimplanten kopen nabij Destelbergen? Kom naar tuincentrum Interflower in Lokeren! Rozen zijn er in talloze varianten: struik- en stamrozen, klimrozen en rozen als bodembedekkers. Voor alle rozen geldt dat het ware zonaanbidders zijn en dat ze in het voorjaar flink teruggesnoeid moeten worden. Klimrozen moeten goed vastgezet worden omdat ze uit zichzelf niet hechten aan muren en pergola's.

Open filters Sluit filters

Producten filter

Klimplanten van tuincentrum Interflower

Naast de klimroos zijn er nog talloze andere klimplanten verkrijgbaar in ons tuincentrum in Lokeren. Klimplanten groeien tegen muren, hekken, op pergola's en op de grond. Deze prachtige picasso's, bedekken met al hun kleuren lege muren en schuttingen in de tuin. Klimplanten hebben de mooiste bloemen in de meest opvallende vormen. De bekendste soorten zijn:

  • Clematis
  • Hedera
  • Passiebloem

Deze prachtige bloemen bloeien een zomer lang en geven naast kleur, ook heerlijke geuren af. Ook de bijen, vlinders en insecten zijn dol op deze klimmers. Reden genoeg om dit jaar uw tuin te vullen met klimplanten. 

Er zijn natuurlijk nog vele andere klimmers, zoals de:

  • Sterkgroeiende bruidsluier
  • De geurende kamperfoelie
  • Blauwe regen

Met klimplanten kunt u een mooi effect creëren in de tuin en tevens genieten van extra groen, wanneer de ruimte beperkt is. Een bekende klimplant die eigenlijk onder de groenblijvende heesters valt, is de hedera. Heeft u geen ruimte in de tuin voor het aanleggen van een perk? Is uw balkon zo smal dat er net twee tuinstoelen op passen? Denk eens aan verticaal tunieren is hartstikke sfeervol, handig en tegenwoordig helemaal in!

Verschillende soorten rozen: ontdek ons aanbod!

Er zijn verschillende rozen die allemaal weer een geheel andere uitstraling geven aan uw tuin.

  • Struikroos: grootbloemige en trosrozen komen veel voor in perken en parken.
  • Stamroos: wordt ook wel gezien als een klein boompje met prachtige bloemen, de rozen groeien op één stam.
  • Klimroos: deze soort heeft wat extra begeleiding nodig om goed omhoog te groeien, dit komt omdat de roos zicht niet vanzelf hecht. 
  • Bodembedekkende rozen: Bedek uw border met rozen en geniet van prachtige kleuren. Bovendien zijn vlinders dol op rozen, u helpt de biodiversiteit in de tuin dus ook een handje.

Klimplant roos - Interflower

Wij helpen u uiteraard bij het maken van een keuze, dus kom gerust langs in ons tuincentrum voor meer informatie! Ons personeel hoort graag wat uw wensen zijn en adviseert u welke roos het beste bij u past. Er is altijd wel een geschikte roos voor u, vraag naar de mogelijkheden of laat u verrassen.

Kom langs bij Tuincentrum Interflower

Advies nodig over rozen of klimplanten voor uw tuin nabij Destelbergen? Kom naar Interflower in Lokeren en onze groenspecialisten helpen u graag verder. Bellen of mailen kan natuurlijk ook naar info@interflower.be of +32 934 806 03.Graag tot ziens bij tuincentrum Interflower!

 

 

Nieuwsbrief
Onze nieuwsbrief ontvangen?