Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Tuinbanken en zetels

Bent u op zoek naar een mooie tuinbank om in uw tuin of op uw balkon te zetten? Dan moet u bij Tuincentrum Interflower in Lokeren zijn! Wij hebben diverse soorten tuinbanken verkrijgbaar in ons tuincentrum. Komt u onze tuinbanken ook gezellig uitproberen? U kunt de tuinbankjes in uw tuin extra leuk aankleden met kussens en plaids in vrolijke kleuren. Zo zit u extra comfortabel op uw bankje. In uw tuin of balkon wilt u immers wel lekker kunnen relaxen. Heeft u vragen over ons assortiment tuinbanken? Kom dan gezellig bij ons langs in Lokeren of neem gerust contact met ons op. Wij helpen u maar al te graag om uw droombankje voor buiten te vinden! 

Wilt u een een tuinbank in onze webshop bestellen? Gelieve er rekening mee te houden dat wij uw online bestelling enkel leveren in onze eigen regio (postcode 9160, 9080, 9100, 9111, 9112, 9180, 9190, 9200, 9220, 9240, 9250, 9260, 9270, 9290).  Woont u verder? Neem gerust contact met ons op! U kunt ons bellen op telefoonnummer 032-93480603 en wij kijken na wat mogelijk is.

 

Open filters Sluit filters

Producten filter

€   - 
Wis selectie
1 - 7 van 7 producten

 

Voordelen van een houten tuinbankTuinbanken en zetels_Tuincentrum Eurofleur

Tegenwoordig zijn vooral de houten tuinbanken erg populair. Het geeft een warme en gezellige sfeer in uw tuin. Twijfelt u om een houten tuinbank aan te schaffen? Hieronder hebben we een aantal voordelen voor u op een rijtje gezet waarom een houten tuinbankje toch echt wel fijn is in uw tuin of op balkon:

 • Houten tuinbankjes zijn er in verschillende soorten en maten. Wat uw smaak ook is, er zal altijd wel een houten tuinbankje voor u bijzitten. Het maakt dus niet uit of u nou een grote tuin heeft of een klein balkon.
   
 • Er zitten verschillende voordelen aan houten tuinbankjes. Een voordeel van een houten tuinbank ten opzichte van bijvoorbeeld een metalen tuinbank, is dat een houten tuinbank niet extreem warm wordt wanneer de zon er een tijdje op heeft geschenen.
  Hier kunt u dus gerust meteen op gaan zitten, in plaats van eerst een kussentje te moeten pakken.
   
 • Een houten tuinbankje kunt u het hele jaar, in wat voor weersomstandigheden ook, gerust buiten laten staan. Een kunststof bankje kan bijvoorbeeld niet goed tegen de vorst. In de winter zult u deze even naar binnen moeten halen. Wel heeft een houten tuinbankje af en toe wat onderhoud nodig om mooi te blijven.
   
 • Naast de vele praktische voordelen van de houten tuinbank oogt deze ook nog eens erg natuurlijk en past in veel tuinen. Met een houten tuinbank zorg je niet alleen voor een extra decoratieve meerwaarde, maar staat ook gezelligheid garant. Alleen of met je vrienden genieten van een heerlijk zonnetje? Je houten tuinbank zal altijd paraat staan.

Bent u al enthousiast geworden van houten tuinbankjes? Naast houten tuinbankjes hebben we bij Interflower in Lokeren nog vele andere tuinbTuinbanken en zetels Tuincentrum Interflowerankjes en tuinmeubelen zoals tuintafels of mooie tuindecoratie om uw tuin gezellig aan te kleden. U vindt bij Tuincentrum Interflower écht alles om uw tuin mooi aan te kleden. 

Tuinbank kopen in Lokeren

Weet u al wat voor tuinbank u zou willen aanschaffen? Een houten tuinbank is een ideale manier om buitenshuis te genieten van uw eigen tuin. Bent u benieuwd naar ons gehele assortiment? Kom dan eens gezellig langs bij Tuincentrum Interflower in Lokeren nabij Gent, Antwerpen en Dendermonde. Onze exacte locatie en openingstijden kunt u vinden op onze contactpagina. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen in ons tuincentrum!

 

 

Nieuwsbrief
Onze nieuwsbrief ontvangen?