Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Voorjaarsbollen

Bij Tuincentrum Interflower koopt u kleurrijke voorjaarsbollen voor een sprankelende lente. De klassieke voorjaarsbollen als tulpen, narcissen, hyacinten en sneeuwklokjes zijn onmisbaar in een lenteborder. Maar wist u dat wij naast deze klassiekers ook speciale voorjaarsbollen aanbieden?

Voorjaarsbollen planten - InterflowerKlassieke voorjaarsbollen

Onmisbaar en prachtig in elke voor- of achtertuin, in elk park en op alle openbare plekken: klassieke voorjaarsbollen. Vanaf de maand augustus hebben wij weer volop voorjaarsbollen beschikbaar in ons tuincentrum. Kom langs voor de mooiste tulpen, felste narcissen, schattigste blauwe druifjes en sprankelendste hyacinten. Voorjaarsbollen zorgen voor het echte lentegevoel. Sommige soorten komen al uit als er nog een pak sneeuw op de grond ligt. Met de komst van de eerste kleurrijke bloemen ebt uw winterdip langzaam weg en kijkt u alweer uit naar de lente.

Voorjaarsbollen planten

Plant voorjaarsbollen in het najaar, van september tot en met december, zolang de vorst nog niet aanbreekt. Op elke verpakking van de bloembollen staat wanneer u de bol het beste plant. Sommige bollen moeten extra diep de grond in en andere juist net onder bodemlevel. Bedenk zelf of u voorjaarsbollen in groepjes bij elkaar plant, of juist verspreid over de hele border. Sommige bloembollen komen beter tot zijn recht in grote getalen, terwijl andere bollen de show liever in hun eentje stelen. Ook designen is mogelijk met voorjaarsbollen: maak mooie creaties met kleur en hoogte. Op deze manier wordt u echt een

Onbekende voorjaarsbollen

Heeft u al eens gehoord van de Fritillaria, of kievitsbloem? Wij adoreren deze voorjaarsbloeier en wij laten u zien waarom:

  • Ruim 100 verschillende soorten
  • Hangende klokvormige bloemen
  • Gespikkelde, gestreepte bloemen
  • Beschikbaar in alle denkbare kleuren
  • Van oorsprong uit Zuidoost-Europa
  • Creëert gemakkelijk hoogteFritillaria bollen - Interflower

Fritillaria bloembollen plant u in de herfst. De bloembollen van de fritillaria hebben geen huid, heirdoor zijn ze extra kwetsbaar. De plant geeft een voorkeur aan humusrijke, losgemaakte en goed doorlatende grond. Bij voorkeur in de volle zon. De fritillariabollen lenen zich ook uitstekend voor het planten in pot.

Koop voorjaarsbollen bij Interflower

Zit u al te wiebelen op uw stoel van enthousiasme? Rijd nu naar ons tuincentrum in Lokeren om alvast de nieuwste en grootste voorjaarsbollen in huis te halen. Vanaf september bent u van harte welkom om uw lenteborder alvast voor te bereiden. Wij raden u aan om vroeg in het najaar voorjaarsbollen in te slaan, zodat u nog ruime keuze heeft. Naast voorjaarsbollen hebben wij natuurlijk ook prachtige zomerbollen voor een kleurrijke zomer. Bent u op zoek naar een bepaalde voorjaars- of zomerbloeier maar weet u niet zeker of wij deze aanbieden? Neem contact met ons op. Wij zijn te bereiken op +32 934 806 03.

Open filters Sluit filters

Producten filter

Nieuwsbrief
Onze nieuwsbrief ontvangen?