Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Kattenspeelgoed

Vooral binnenkatten zullen blij zijn met hun eigen kattenspeelgoed, maar ook buitenkatten vinden het leuk om af en toe achter een balletje of een rood lampje aan te rennen. Met het kattenspeelgoed van Interflower vermaakt uw kat zich wel!

Open filters Sluit filters

Producten filter

Door uw kat genoeg speelgoed aan te bieden, kan uw huisdier kiezen met welk speelgoed hij speelt, zodat hij niet snel verveeld raakt. Vooral voor binnenkatten is het een goede manier om in beweging te blijven, en om hun natuurlijke gedrag te stimuleren. Het kan ook helpen bij het verlichten van stress, als ze zich bijvoorbeeld vervelen. Met intelligente speeltjes houdt u uw kat ook mentaal gezond!

Speelgoed met of zonder geluid

Sommige katten zijn er dol op om achter een pluche muis of een hengel aan te rennen, maar andere katten geven er geen aandacht aan. Het kan zijn dat deze kat wel gek is op speelgoed dat geluid maakt, zoals knisperballen of een muis op batterijen. Als de katten graag op hun speelgoed kauwen, is speelgoed op batterijen minder handig. Voor deze katten is het ook beter als het speelgoed stevig genoeg is, zodat het niet te snel kapot gebeten of gekrabd wordt.

Speeltunnels

Katten zijn gek op dozen, dus ook in speeltunnels kunnen ze zich goed vermaken! Ze zitten goed verborgen en schieten door de tunnel alsof ze op een klein dier jagen. Speeltunnels zijn gemaakt van verschillende materialen, zoals kunststof of textiel. Niet elk materiaal gaat even lang mee en als de tunnel veel gebruikt wordt, neem dan een stevig materiaal.

Nog meer kattenspeelgoed

Er is bijna geen enkele kat die niet gek is op het laserlampje, met dit elektrische kattenspeelgoed kunt u uw kat urenlang vermaken. Speelgoed waarmee de kat zichzelf kan vermaken, als u bijvoorbeeld langer van huis bent, zijn roller circuits of rails. Hier zit het balletje in de tunnel verborgen, zodat deze niet zo snel kwijt is. De banen bestaan uit verschillende vormen en onderdelen zodat deze uitgebreid kan worden.

Slim kattenspeelgoed

Voor een extra uitdaging kunt u snacks verstoppen in een voerbal, zodat uw kat nog wat meer moeite moet doen om de snacks te pakken te krijgen, erg leuk kattenspeelgoed met een leuke beloning! U kunt ook uw eigen kattenspeelgoed maken door bijvoorbeeld een wc-rol dicht te vouwen en daar een paar brokjes in te stoppen.

Krabpalen en speelspray

Bekijk ook ons assortiment krabpalen. In een krabpaal met genoeg holletjes en klimmogelijkheden kan uw kat zich ook goed vermaken! Gebruikt uw kat liever de meubels om zijn nagels aan te scherpen? Probeer dan een speelspray op de krabpaal te spuiten, dit is een stimulerende spray met catnip en zorgt er hopelijk voor dat de bank met rust gelaten wordt. Catnip zit ook in veel ander kattenspeelgoed. Een extra optie is om de bank in te sprayen met anti-krabspray, dit ruikt erg sterk waardoor de kat hopelijk niet meer in de buurt van de bank komt.

Merken kattenspeelgoed

Bij Interflower vindt u onder andere kattenspeelgoed van het merk Lief! Denk bijvoorbeeld aan:

  • Kattenhengel met catnip
  • Kattenspeelgoed in de kleuren blauw en roze voor katers en poezen.
  • Speeltunnels en snuffelmatten

Nieuwsbrief
Onze nieuwsbrief ontvangen?