Vandaag zijn wij gesloten
Alle openingsuren

Tuintafels

Open filters Sluit filters

Producten filter

Een tuintafel is onmisbaar in elke tuin, zelfs op het balkon is een kleine tuintafel ideaal. Een heerlijk kopje koffie ’s morgens of een uitgebreide maaltijd, dat gaat niet zonder een mooie tuintafel! Het assortiment tuintafels bij Interflower is erg ruim, maar het is belangrijk om eerst te bedenken wat voor tafel eigenlijk in uw tuin of op uw balkon past.

Vorm van de tuintafel

Heeft u een tuin met veel strakke lijnen? Dan kan een rechthoekige tafel daar goed op aansluiten. In een natuurlijke wilde tuin staat een ronde tafel juist heel mooi. De vorm wordt natuurlijk ook bepaald door hoeveel mensen aan de tafel plaats kunnen nemen, een rechthoekige tafel is nu eenmaal iets handiger dan een ronde tafel. Ook op een balkon neemt een rechte tafel het minste ruimte in, tenzij u alleen een bijzettafeltje nodig heeft.

Materiaal van de tuintafel

Bij Interflower in Lokeren vindt u een ruim aanbod aan tuintafels van verschillende materialen. Zo hebben wij tafels van wicker, hout, aluminium en kunststof. Alle materialen zijn onderhoudsvriendelijk, u zult er dus lang plezier van hebben, wel zijn er een aantal voor en nadelen te noemen van de materialen:

  • Houten tafels staan erg mooi, maar kunnen erg zwaar zijn en moeilijk te verplaatsen.
  • Kunststof tafels zijn goedkoop en lekker licht, maar kunnen daardoor makkelijk omwaaien bij sterke wind.
  • Een aluminium tuintafel kan niet roesten en is ook licht van gewicht, naast het wegwaaiprobleem kan aluminium vrij heet worden.
  • Wicker tuinmeubelen zijn ook licht en kunnen erg goed tegen vocht en vorst, wel is er kans op verkleuring van het materiaal.

Tuintafels opbergen

Net als tuinstoelen zijn er ook genoeg tuintafels die u snel kunt opbergen. Zo is een tafel van kunststof makkelijk uit elkaar te halen door het lichte gewicht, maar er zijn ook inklapbare tuintafels van hout of staal, erg handig voor op het balkon!

Bekijk onze tuintafels

Om een juiste keuze te kunnen maken kunt u natuurlijk het beste langskomen bij ons tuincentrum, dan kunt u alle tafels bekijken en onze medewerkers om advies vragen. Wij staan u graag te woord.

Nieuwsbrief
Onze nieuwsbrief ontvangen?