Vandaag zijn wij gesloten
Alle openingsuren

Zwembadonderhoud

Het is belangrijk om de kwaliteit van het water in de gaten te houden, maar ook het zwembad zelf kan af en toe een schoonmaak gebruiken! Met de producten van BSI is dat klusje zo geklaard.

Open filters Sluit filters

Producten filter

Door het zwembad regelmatig schoon te maken, kunt u er veel langer van genieten. Zodra er roest optreedt, is het niet erg aantrekkelijk meer om in het water te duiken. Zorg er onder andere voor dat het zwembad roestvrij blijft, en dat de randen van het zwembad schoon blijven.

Onderhoud de zwembadrandenZwembad onderhoud Tuincentrum Interflower

Met de BSI Poolborder Cleaner maak je de zwembadranden en tegels vrij van viezigheden. Het product is zowel te gebruiken voor hardnekkig vuil als voor minder vuile oppervlakten. Verdun hiervoor de zwembadreiniger wel in een emmer water. Als het niet sterk genoeg is, kunt u een geconcentreerdere dosis gebruiken.

Onderhoud de waterlijn

Een vettige wateroppervlakte is geen prettig idee, en al helemaal geen prettig gevoel. Om de viezigheid op de rand van het zwembad weg te halen, gebruikt u BSI Waterline Cleaner. Hiermee verwijdert u resten van zonnebrandcrème, kalk en organisch materiaal. Het product is geheel veilig te gebruiken.

Andere onderhoudsklusjes

Andere zaken waaraan u kunt denken bij het schoonmaken van het zwembad zijn:

  • Roest verwijderen met BSI Rust Remover.
  • Kunststoffen onderdelen schoonmaken met BSI Power Cleaner, voor zowel opbouwzwembaden als opblaasbare zwembaden. Ook te gebruiken voor losse onderdelen, zoals de skimmer en het afdekhoes.
  • Onderhoud het filter met een Filter Cleaner.
  • Test ook de kwaliteit van het water en zorg ervoor dat het water vuilvrij blijft!

Regelmatig schoonmaken bespaart tijd

Het schoonmaken van het zwembad kan aardig wat tijd kosten, maar toch is het belangrijk om eens in de zoveel tijd een schoonmaakbeurt te houden. Als de schoonmaakbeurt regelmatig wordt uitgesteld, wordt het steeds moeilijker om vuil weg te krijgen. Natuurlijk bent u bij Interflower van harte welkom voor een flinke voorraad zwembadreinigers, maar we raden het uiteraard niet aan!