Vandaag zijn wij gesloten
Alle openingsuren

Jacuzzi

Koop een stijlvolle jacuzzi voor in de tuin of voor op het dakterras. Wat is de definitie van ultiem genieten? Een eigen jacuzzi in de tuin waar u tot 's avonds laat nog relaxt. Nodig vrienden uit voor een poolparty of houd een heerlijke romantische avond voor twee. Wat uw wens ook is, een jacuzzi is het antwoord. Bij Tuincentrum Interflower in Lokeren hebben we meerdere soorten jacuzzi's voor u klaarstaan. Kiest u voor een klassiek model? Met of zonder afdekhoes en met of zonder bubbels? Kom langs in Lokeren en laat u inspireren. 

Jacuzzi in de tuin - InterflowerJacuzzi in de tuin

Wat is er nu leuker en lekkerder dan een eigen jacuzzi in de tuin. Een jacuzzi is een klein zwembad waarin meestal 4 personen passen. Door de praktische indeling is dit zwembad perfect ingericht om lekker in te zitten. Met de verschillende bubbelstanden stelt u de jacuzzi helemaal in zoals u zelf wilt. Relax urenlang in uw eigen jacuzzi in de tuin. Lees een goed boek, voer conversaties en staar naar de sterrenhemel. Bij Interflower vindt u prachtige jacuzzi's van goede kwaliteit voor een betaalbare prijs. Wilt u ook een luxe bubbelbad in de tuin? Kom langs bij Interflower in Lokeren en aanschouw ons aanbod. 

 

 

Jacuzzi Intex

Heerlijk bubbelen in de tuin met een jacuzzi van Intex? Dat kan! Kom langs bij Interflower in Lokeren en kies de mooiste jacuzzi's uit. Naast het uiterlijk is comfort natuurlijk ook erg belangrijk. Dankzij de relaxte zittingen inclusief hoofdsteunen, droomt u helemaal weg in uw eigen jacuzzi. Plaats een jacuzzi niet op een dakterras waarvan het dak instabiel is. Een jacuzzi is zwaar en heeft een goede ondergrond nodig. Houd er rekening mee dat de lege jacuzzi wellicht niet zo zwaar is, maar zodra deze is gevuld met water, er nog heel wat gewicht bijkomt. Check dus altijd van tevoren of uw buiten wel geschikt is voor een jacuzzi. Heeft u een tuin? Dan is een jacuzzi altijd een goed idee. Bedenk ook waar u de jacuzzi neerzet. Wilt u bijvoorbeeld een overkapping, zodat u ook met minder goed weer lekker zit? 

Jacuzzi kopen LokerenJacuzzi - Interflower

Bent u eruit? Ja? Wilt u uw leven verrijken met een jacuzzi in de tuin? Wat een goed idee. Bij Interflower in Lokeren koopt u prachtige, luxe jacuzzi's. Ook voor wateronderhoud en zwembad onderhoudsproducten komt u naar ons tuincentrum nabij Gent. Onze zwembadafdeling heeft alle producten in huis om uw jacuzzi te voorzien van helder water. De kwaliteit van het water is belangrijk, ook voor uw gezondheid. Hoeveel chloor moet er in een jacuzzi? Wanneer vervangt u het water? Kom langs en stel uw vragen aan ons personeel. Zij beschikken over de juiste kennis en hebben altijd een antwoord voor u. Tot snel bij Interflower in Lokeren. Plan uw route naar ons tuincentrum via de contactpagina.

Open filters Sluit filters

Producten filter