Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Hoezen en bescherming

Een goede bescherming is erg belangrijk om zo lang mogelijk van uw tuinmeubelen en barbecue-avonden te genieten. Het assortiment van Interflower bestaat uit hoezen voor tuinmeubels zoals loungesets, maar ook voor kussens en parasols.

 

Wilt u tuinmeubelen en accessoires in onze webshop bestellen? Gelieve er rekening mee te houden dat wij uw online bestelling enkel leveren in onze eigen regio (postcode 9160, 9080, 9100, 9111, 9112, 9180, 9190, 9200, 9220, 9240, 9250, 9260, 9270, 9290).  Woont u verder? Neem gerust contact met ons op! U kunt ons bellen op telefoonnummer 032-93480603 en wij kijken na wat mogelijk is.

 

Open filters Sluit filters

Producten filter

€   - 
Wis selectie
1 - 1 van 1 producten

Veel tuinmeubelsets kunnen vaak gewoon buiten blijven staan als het regent, de viezigheid kunt u er dan met een borstel en wat zeep afwassen. Toch is niet iedere tuinmeubelset even weersbestendig, en elke keer in de weer met schoonmaakspullen na een regenbui is ook niet ideaal. Een tuinmeubelhoes beschermt uw meubels tegen regen, zon en andere weersinvloeden.

Een tuinmeubelhoes kopen

Waar kunt u op letten bij de aanschaf van een tuinmeubelhoes?

  • De afmeting; wilt u een tuinset bedekken of losse stoelen? Sommige tuinsets hebben speciale afmetingen en ook een speciale hoes.
  • De kleur: transparant, groen of zwart.
  • De kwaliteit: is de hoes waterdicht en UV-bestendig? Heeft de hoes een ventilatievak?
  • Kan de hoes bevestigd worden, zodat hij niet wegwaait?

Berg de kussens wel op, deze worden namelijk vochtig, ook al liggen ze onder de hoes. Gebruik hiervoor een kussenopberghoes of een kussentas. Ook deze zijn er in allerlei vormen, voor bijvoorbeeld sierkussens of tuinmeubelkussens. Bij harde windstoten kunt u parasols en tuinstoelen van lichter materiaal het beste binnen zetten, zodat ze in ieder geval heel blijven.

Beschermhoezen van Madison

Bij Interflower vindt u beschermhoezen van onder andere Madison. Madison maakt tuinmeubelhoezen van hoogwaardige kwaliteit en kenmerken zich onder andere door de waterbestendigheid, anti-schimmelvorming en hebben een hoge kleurechtheid. Het assortiment van Madison bestaat onder andere uit parasolhoezen voor zowel zweefparasols als staande parasols. Ook kunt u uw barbecue en vuurtafel beschermen met een barbecuehoes of vuurtafelhoes die ook roest tegengaan. U kunt de barbecuehoezen bekijken per merk, bijvoorbeeld Weber of Boretti of afgaan op het soort barbecue dat u heeft, zoals een gasbarbecue.

Loungesethoezen

Door de vorm kunnen loungesets wat lastiger zijn om te bedekken met een tuinmeubelhoes. Hiervoor zijn speciale hoezen met een L-vorm te vinden. Voor bijna iedere vorm is er wel een hoekloungesethoes te vinden. Heeft u een dining loungeset met stoelen die een hoge rug hebben? Ook hiervoor zijn speciale hoezen verkrijgbaar. Door de ademende eigenschap van de Aerocoverhoes kunnen de kussens bovendien gewoon op de loungestoelen blijven liggen!

Advies bij Interflower

We geven u graag advies over het aanschaffen van een tuinmeubelhoes. Kom langs om ook ons assortiment tuinmeubelen en barbecues te bekijken!