Vandaag zijn wij gesloten
Alle openingsuren

Natuursteen

Open filters Sluit filters

Producten filter

Natuursteen kopen nabij Gent, Waasmunster of Sint-Niklaas? Dan kunt u met een gerust hart eens langskomen bij tuincentrum Interflower in Lokeren! Wij hebben een ruim aanbod natuurstenen tuintegels in verschillende kleuren, maten en diktes. Dus bent u bezig met het aanleggen van een nieuwe tuin en op zoek naar nieuwe bestrating? Kom dan snel langs en laat u inspireren en informeren door een van onze goenspecialisten. 

Zelf natuursteen leggen in de tuin?

Gaat u zelf de tuintegels leggen? Dan vindt u in ons tuincentrum in Lokeren ook de bijbehorende benodigdheden. Zo bieden wij onder andere:

En andere toebehoren om dit op een goede manier uit te voeren. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen, of een bezoek brengen aan ons tuincentrum. 

Natuursteen tegels thuis laten bezorgen

Ziet u in ons tuincentrum mooie stenen tegels maar heeft u niet de juiste middelen om deze thuis te krijgen? Maakt u zich dan geen zorgen want wij brengen de tuintegels en andere toebehoren gewoon naar u toe. Dit voorkomt onnodig tillen, beschadiging van de natuursteen en overbelasting of beschadiging van uw auto. 

Tot ziens bij Tuincentrum Interflower!

Wilt u meer weten over de bestrating, de bezorging daarvan, of inspiratie opdoen? Breng dan een bezoek aan Tuincentrum Interflower in Lokeren! Voor meer informatie kunt u uiteraard ook altijd  contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord!