Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Kaders en schilderijen

Wij verkopen trendy wanddecoratie zoals kaders en schilderijen met sierlijke vormen, mooie kleuren en fraaie beelden. Wilt u uw interieur een bijzondere en stijlvolle touch geven, of meer kleur en kunst ophangen in huis? Ons assortiment met woonaccessoires biedt een divers assortiment aan verschillende kaders en schilderijen om uw interieur extra sfeer en kleur te geven. Wij bieden schilderijen en kaders in verschillende stijlen, die u in ons tuincentrum in Lokeren vindt. U vindt bij ons een sfeervolle kader voor elk seizoen! Kom gezellig bij ons langs, en bezoek onze ruime decoratieafdeling.

 

Open filters Sluit filters

Producten filter

Schilderijen en kaders voor een stijlvol interieur

Heeft u verschillende interieuraccessoires in uw huis, maar zijn de muren nog een beetje kaal? Een stijlvolle kader aan de muur is dan een mooie toevoeging. Op deze manier brengt u op een simpele manier verschillende kleuren en stijlen bij elkaar. Vindt u het leuk om elk seizoen een andere sfeer in huis te creëren? Breng elk jaargetijde gemakkelijk weer een andere kleur terug in het interieur met kaders en schilderijen. Het is immers een stuk makkelijker om een lijst te vervangen dan een hele muur te schilderen. Door kleine veranderingen en aanpassingen in uw interieur, maakt u al een groot verschil! De combinatie met bijvoorbeeld kaarsen, wanddecoratie en andere woonaccessoires maakt uw interieur helemaal compleet en extra persoonlijk. U vindt bij ons verschillende soorten wanddecoratie, zoals:

  • Schilderijen
  • Kaders
  • Overige wanddecoratie

Kaders en schilderijen wanddecoratie - InterflowerAanbod schilderijen en wanddecoratie 

In elk seizoen vindt u wel een stijlvol schilderij of sfeervolle kader in ons assortiment. U bent dan ook van harte welkom om ons tuincentrum te bezoeken! Op onze ruime afdeling met woonaccessoires en interieurartikelen vindt u niet alleen mooie kaders en stijlvolle schilderijen, maar hebben we ook nog andere leuke woon- en wanddecoraties. Zo geeft u uw huis een sfeervolle en persoonlijke touch.

Bezoek ons tuincentrum in Lokeren

Heeft u vragen over het aanbod, of wilt u contact met ons opnemen voor meer informatie? Dat kan door te bellen naar +32 934 806 03 of door een mail te sturen naar info@interflower.be. Onze medewerkers helpen u graag verder!

 

Nieuwsbrief
Onze nieuwsbrief ontvangen?