Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Kaders en schilderijen

Wij verkopen trendy wanddecoratie zoals kaders en schilderijen met sierlijke vormen, mooie kleuren en fraaie beelden. Wilt u uw interieur een bijzondere en stijlvolle touch geven, of meer kleur en kunst ophangen in huis? Ons assortiment met woonaccessoires biedt een divers assortiment aan verschillende kaders en schilderijen om uw interieur extra sfeer en kleur te geven. Wij bieden schilderijen en kaders in verschillende stijlen, die u zowel in onze webshop als in ons tuincentrum in Lokeren vindt. Bekijk het assortiment hieronder en laat u inspireren of kom gezellig langs in ons tuincentrum in Lokeren.

 

Open filters Sluit filters

Producten filter

Schilderijen en kaders voor een stijlvol interieur

Heeft u verschillende interieur accessoires in uw huis, maar zijn de muren nog een beetje kaal? Een stijlvol kader aan de muur is dan een mooie toevoeging. Op deze manier brengt u op een simpele manier verschillende kleuren en stijlen bij elkaar. Vindt u het leuk om elk seizoen een andere sfeer in huis te creëren? Breng elk jaargetijde gemakkelijk weer een andere kleur terug in het interieur met kaders en schilderijen. Het is immers een stuk makkelijker om een lijst te vervangen dan een hele muur te schilderen. Breng steeds kleine veranderingen aan in het interieur en maak met kleine aanpassingen al veel verschil! De combinatie met bijvoorbeeld kaarsen, wanddecoratie en andere woonaccessoires maakt uw interieur helemaal compleet en extra persoonlijk. U vindt bij ons verschillende soorten wanddecoratie, zoals:

  • Schilderijen
  • Kaders
  • Fotokaders
  • Overige wanddecoratie

Kaders en schilderijen wanddecoratie - InterflowerPersoonlijke kaders samenstellen

Natuurlijk is het soms extra speciaal om bepaalde herinneringen in te lijsten of aan de muur te hangen. Daarom bent u bij ons aan het juiste adres voor fotokaders. Hiermee vult u zelf uw kaders met persoonlijke herinneringen en speciale momenten. Hang de lijsten gecombineerd op aan de muur, bijvoorbeeld in verschillende vormen en samenstellingen. Op deze manier maakt u uw wanddecoratie echt persoonlijk en geniet u nog vaker van bijzondere herinneringen en dierbaren. 

Schilderijen en wanddecoratie online bestellen

Een stijlvol schilderij voor aan de wand vindt u zowel in onze webshop als in ons tuincentrum. U bestelt deze gemakkelijk online in onze webshop, maar u bent uiteraard ook van harte welkom in ons tuincentrum! Op onze afdeling met woonaccessoires en interieurartikelen vindt u lijsten en kaders en stijlvolle schilderijen. Ook zijn er verschillende andere wanddecoraties in kaders die u in het bovenstaande productoverzicht bekijkt. Bekijkt u de decoraties en kaders liever in het echt voordat u deze bestelt? Kom eens langs in Lokeren, u bent u van harte welkom in ons tuincentrum. Op onze interieur afdeling vindt u verschillende wanddecoraties en kaders die uw huis een persoonlijke touch geven.

Bestel kaders en schilderijen online of bezoek ons tuincentrum in Lokeren

Heeft u vragen over het aanbod, of wilt u contact met ons opnemen voor meer informatie? Dat kan door te bellen naar +32 934 806 03 of door een mail te sturen naar info@interflower.be. Een greep uit ons assortiment vindt u ook in onze webshop. Bestel gemakkelijk en snel uw wanddecoratie en kaders online.

 

Nieuwsbrief
Onze nieuwsbrief ontvangen?