Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Hondenmanden & -kussens

Bent u op zoek naar hondenmanden &-kussens voor uw trouwe viervoeter? Dan moet u bij Tuincentrum Interflower in Lokeren wezen. Wij hebben diverse soorten manden en kussens voor uw hond. Een hond wilt natuurlijk regelmatig ook even relaxen en slapen. Een hondenmand/kussen is hier perfect voor. Daarnaast is dit ook een plek waar de  hond zich kan terugtrekken. Naast manden en kussens verkopen we ook onder andere hondenvoer, hondenbakken, hondenspeelgoed en nog veel meer voor honden! Kom eens gezellig langs Tuincentrum Interflower om ons volledige assortiment te bekijken. Onze openingstijden kunt u vinden op de contactpagina.

Honden_Interflower

Honden kussens tips

Hondenkussens zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Daarnaast kan het materiaal van de kussens ook erg divers zijn. Vraagt u zich af welk type hondenkussen het best bij uw hond past? Dan heeft Tuincentrum Interflower de volgende tips voor u:

  • Een van de belangrijkste dingen waar u op moet letten bij het aanschaffen van een honden kussen is de grootte van uw hond. Zo hebben honden tot 10 kilo genoeg aan een kussen van vijftig centimeter. Kleine hondjes vinden het heerlijk om in een knus holletje te liggen en geven daarom de voorkeur aan een ovaal kussen met een zachte rand. Honden van meer dan vijfendertig kilo hebben minimaal negentig centimeters slaapplek nodig. Grote honden zijn meer fan van een rechthoekig kussen.
  • Kijk ook naar de favoriete slaappositie van uw hond. Krult hij zich liever op of ligt uw hond liever helemaal languit? Ook hier kunt u uw keuze op baseren.
  • Naast de grootte van het kussen is ook de hoogte belangrijk. Let er op dat uw viervoeter niet in zijn bedje hoeft te klimmen.
  • Is uw hond al op leeftijd of heeft hij last van gewricht problemen? Kies dan voor een plat kussen met een stevige vulling, zoals traag schuim. Hiermee ontlast u de gewrichten van uw hond.
  • Voor de honden met vacht- of huidproblemen zijn er kussens gemaakt van anti-allergische materialen. Deze kussens hebben een gladde en makkelijk afneembare oppervlakte. Zo kunnen haren en huidschilfers makkelijk verwijderd worden en krijgen vlooien geen kans om zich te vermenigvuldigen.

Wist u dat er speciaal voor de échte buitengenieters ook kussens zijn gemaakt van water- en vuilafstotende stof? Of kussens met een afneembare hoes met ritssluiting die u gemakkelijk in de was kunt doen. Er zijn echt veel mogelijkheden met hondenkussens.

Honden_Interflower

Waar plaats ik mijn hondenkussen in huis?

De plek waar het kussen komt te liggen in huis is ook erg belangrijk. Ligt het kussen namelijk op een koude vloer in een nauwelijks verwarmde ruimte? Dan kunt u het best kiezen voor een nylon of fleece kussen met een warmte isolerende vulling. Op plaatsen met vloerverwarming of een constante temperatuur is een dik kussen vaak te warm en dus niet meer lekker voor de hond om op te rusten. Past het kussen qua kleur en stijl ook nog eens bij uw interieur? Dan heeft u pas écht het juiste kussen gevonden voor uw hond!

Hondenmanden/kussen kopen in Lokeren

Zou u ook graag een mooie kussen of mand willen kopen voor uw hond? Kom dan langs Tuincentrum Interflower in Lokeren! Wij hebben diverse soorten kussens en manden. Heeft u vragen over ons aanbod? Dan zijn er diverse medewerkers bij ons aanwezig die u maar al te graag helpen. Onze openingstijden en exacte locatie kunt u vinden op de contactpagina. Graag tot ziens bij Tuincentrum Interflower in Lokeren!

Open filters Sluit filters

Producten filter

Nieuwsbrief
Onze nieuwsbrief ontvangen?