Vandaag zijn wij gesloten
Alle openingsuren

Elektrische barbecues

Een elektrische barbecue kopen in Lokeren of omgeving? Bij Tuincentrum Interflower nabij Destelbergen en Sint-Niklaas vindt u een ruim aanbod elektrische barbecues van Weber, zowel in onze winkel als online*!

Bekijk zeker ook ons ruime assortiment BBQ-accessoires voor een complete barbecue beleving!

*Gelieve er rekening mee te houden dat wij uw online bestelling enkel leveren in onze eigen regio (postcode 9160, 9080, 9100, 9111, 9112, 9180, 9190, 9200, 9220, 9240, 9250, 9260, 9270, 9290). Woont u verder en wilt u een elektrische barbecue bestellen? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar +32 934 806 03 en dan kijken we na wat mogelijk is.

 

Open filters Sluit filters

Producten filter

€   - 
Wis selectie
1 - 9 van 9 producten

Wat is het voordeel van een elektrische barbecue?

De aanschaf van een elektrische barbecue heeft enkele voordelen ten opzichte van een barbecue op gas of een barbecue op kolen. Woont u bijvoorbeeld in een appartement dan is het vaak niet gewenst om op het balkon te gaan barbecueën. Met een elektrische barbecue kunt u wel op het balkon barbecueën door de minimale rookontwikkeling. Naast het voordeel van minimale rookontwikkeling en op het balkon barbecueën biedt een elektrische barbecue nog een voordeel. Hij is zeer snel op temperatuur en de temperatuur van de barbecue is heel goed te reguleren. De kans op aangebrand eten op de barbecue is dus erg klein, tenzij u niet van het zelfgebakken brood af kunt blijven dat op tafel staat...

Tuincentrum Interflower | Elektrische barbecues

Elektrische barbecue mét barbecue-accessoires?

Naast volledige elektrische barbecues, kunt u de barbecue-ervaring compleet maken met de juiste accessoires. Zo kunt u denken aan:

  • Complete barbecuesets
  • Barbecuetangen en -vorken
  • Barbecuespitten, -tangen en -schalen

Deze accessoires maken uw barbecue sessies tot een nóg groter succes en zijn tevens erg leuk om cadeau te geven. Heeft u al eens overwogen een buitenkeuken in uw tuin te plaatsen, in plaats van een barbecue? Informeer dan gerust naar de mogelijkheden, want ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres! 

Tuincentrum Interflower | Elektrische barbecues

Een elektrische barbecue kopen bij tuincentrum Interflower

Bij tuincentrum Interflower bent u aan het juiste adres voor een mooi aanbod, goede service en ervaren medewerkers. Daarnaast vindt u bij ons ook veel barbecue accessoires en andere tuinartikelen. Heeft u liever een houtskoolbarbecue of een gasbarbecue? Ook dan bent u in ons tuincentrum aan het juiste adres. Komt u binnenkort langs? Wij heten u graag welkom! Naast barbecues en buitenkeukens, vindt u bij ons ook overige tuinartikelen, dierenbenodigdheden en woonaccessoires

Openingstijden Tuincentrum Interflower

Nieuwsbrief
Onze nieuwsbrief ontvangen?