Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Buitenkeukens

Open filters Sluit filters

Producten filter

Geen producten gevonden

Woont u in Moerbeke, Wachtbeke, Waasmunster of ergens anders nabij Lokeren en zoekt u een mooie buitenkeuken? Kom dan zeker eens langs bij ons in het tuincentrum in Lokeren. Voor volledige buitenkeukens en aanverwante artieklen bent u bij ons aan het juiste adres! 

Een buitenkeuken kopen bij Interflower in Lokeren?

Bent u een fanatieke barbecuer of vindt u een luxe buitenkeuken mooier staan dan een houtskoolbarbecue? Kom dan eens de buitenkeukens van Barbecook bekijken bij ons in het tuincentrum in Lokeren. Een buitenkeuken is eigenlijk niet meer of minder dan een luxe barbecue op gas en biedt wat meer kookcomfort en mogelijkheden dan een normale barbecue. Er zijn buitenkeukens die werkelijk zo groot zijn als een keuken maar er zijn ook kleine buitenkeukens beschikbaar zoals:

  • Barbecook Quisson (zie afbeelding hieronder); met geïntegreerde kernthermometer, zodat u precies weet wanneer het gerecht klaar is.
  • Barbecook Siesta: met de vetopvanglades is het schoonmaken niet zo'n vervelend klusje meer.
  • Barbecook Spring: voorzien van elektrische ontstekers, handig en veilig!

Houd er altijd rekening mee dat een buitenkeuken droog moet kunnen staan. Ze nemen een stuk meer ruimte in beslag dan een normale gasbarbecue. Heeft u niet de mogelijkheid om deze droog te zetten? Dan hebben wij ook uitstekende hoezen in het assortiment. 

Geen ruimte voor een buitenkeuken?

Heeft u geen ruimte in de tuin voor een buitenkeuken? Ook met een luxe barbecue kunt u de ervaring beleven van een kookavond in de tuin. Wij hebben een ruim en divers aanbod aan barbecues en barbecue-accessoires, die tevens een grote aanwinst zijn voor uw tuin. Twijfelt u of een barbecue geschikt is, of een buitenkeuken? Dan kunnen wij u uiteraard voorzien van de nodige adviezen en informatie!

Buitenkeuken of barbecue kopen bij Interflower in Lokeren?

Bezoek ons tuincentrum in Lokeren voor meer informatie, inspiratie en tips. Wij helpen u graag bij het zoeken naar een buitenkeuken of barbecue die voldoet aan uw wensen als barbecuer.

Barbecook buitenkeuken kopen in Lokeren