Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Kerstverlichting

Zoekt u sfeervolle kerstverlichting en woont u in Gent of ergens anders in de nabije omgeving van Lokeren? Kom dan langs bij Tuincentrum Interflower! Wij bieden u een breed assortiment kerstverlichting voor binnen maar ook een ruim aanbod kerstverlichting voor buiten aan! Zoekt u een goedkope sliert met kerstverlichting om slechts één kerstboom mee te versieren of zoekt u koppelbare kerstverlichting om uw hele huis en tuin mee te versieren? Wij hebben het allemaal en onze medewerkers helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

 

Open filters Sluit filters

Producten filter

Welke kerstverlichting heeft u nodig?

Kerstverlichting is er in allerlei soorten, voor binnen en buiten, op stroom of op batterijen. Maar hoeveel lichtjes heeft u eigenlijk nodig? We helpen u graag:

  • Als u duurzame lampjes zoekt, ga dan voor ledverlichting. 
  • Een grote boom heeft uiteraard meer lampjes nodig dan een kleine boom. Uiteraard kunt u de boom ook met twee soorten kerstverlichting versieren. Houd in ieder geval rekening met minimaal 10 meter snoer voor een boom van 150 cm. Tel daar twee meter snoer bij op voor elke extra 30 cm boom.
  • Zoek de kleur van de lampjes uit op de tinten van de slingers en kerstballen, anders wordt het een bonte boel. U kunt kerstverlichting in allerlei kleuren vinden, van wit en zachter geel tot blauw en groen.
  • Kerstverlichting op batterijen heeft als voordeel dat u geen stopcontact nodig heeft. U kunt de kerstboom of kunstkerstboom dus overal neerzetten!

Tuincentrum Interflower | Kerstverlichting

Kerstverlichting voor buiten

Tijdens de feestdagen kunt u ook buiten de boel eens flink versieren. Bij Tuincentrum Interflower vindt u dan ook een ruim aanbod met kerstverlichting voor buiten. Denk aan buitenverlichting voor aan de gevel of in de bomen. Of wat dacht u van sfeervolle kerstfiguren die helemaal voorzien zijn van verlichting. Er is keuze genoeg, dus maak het gezellig buitenshuis.

Kerstverlichting voor binnen

Naast kerstverlichting voor buiten vindt u bij Tuincentrum Interflower uiteraard ook kerstverlichting voor binnen. Denk bijvoorbeeld aan kerstlampjes voor in de kerstboom, sfeervolle kerstverlichting bij het raam of andere sfeervolle kerstdecoratie verlicht. Benieuwd naar het assortiment met kerstverlichting voor binnen? Kom langs in ons tuincentrum in Lokeren!

Tuincentrum Interflower | Kerstverlichting

Inspiratie opdoen tijdens de kerstshow van Tuincentrum Interflower

Met kerstverlichting alleen wordt een kerstboom of kunstkerstboom natuurlijk ook een saaie bedoeling. Gelukkig stallen wij ieder jaar tijdens onze kerstshow de nieuwste kersttrends voor u uit. Zo laten wij de nieuwste trends zien op het gebied van kerst en in diverse sferen. Wij hebben in ons tuincentrum vanaf half november een grote kerstshow die wij elk jaar weer sfeervol inrichten. Houdt u van strakke kerstversiering, traditionele kerstversiering of moderne knusse kerstversiering? Vergeet ook zeker niet om een kijkje te nemen op onze afdeling met Lemax kersthuisjes. Een aantal kersthuisjes onder aan de kerstboom mogen natuurlijk niet ontbreken. In ons tuincentrum vindt u diverse voorbeelden van sfeervolle kerstdorpen. Kortom, bij ons in het tuincentrum vindt u voor ieder wat wils! Heeft u vragen over ons kerst aanbod? Neem dan gerust contact met ons op, dan helpen wij u graag verder!

Meer over kerstbomen