Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Kerstverlichting

Open filters Sluit filters

Producten filter

Kerstverlichting kopen in Lokeren nabij Gent

Zoekt u leuke kerstverlichting en woont u in Gent of ergens anders in de nabije omgeving van Lokeren? Kom dan langs bij ons in het tuincentrum! Wij bieden u een breed assortiment kerstverlichting voor binnen maar ook een ruim aanbod kerstverlichting voor buiten aan! Zoekt u een goedkope sliert met kerstverlichting om slechts één kerstboom mee te versieren of zoekt u koppelbare kerstverlichting om uw hele huis en tuin mee te versieren? Wij hebben het allemaal en onze medewerkers helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Welke kerstverlichting heeft u nodig?

Kerstverlichting is er in allerlei soorten, voor binnen en buiten, op stroom of op batterijen. Maar hoeveel lichtjes heeft u eigenlijk nodig? We helpen u graag:

  • Als u duurzame lampjes zoekt, ga dan voor LED verlichting. 
  • Een grote boom heeft uiteraard meer lampjes nodig dan een kleine boom, of versier de boom met twee soorten lampjes. Houd in ieder geval rekening met minimaal 10 meter snoer voor een boom van 150 cm. Tel daar twee meter snoer bij op voor elke extra 30 cm boom.
  • Zoek de kleur van de lampjes uit op de tinten van de slingers en kerstballen, anders wordt het een bonte boel. U kunt kerstverlichting in allerlei kleuren vinden, van wit en zachter geel tot blauw en groen.
  • Verlichting op batterijen heeft als voordeel dat u geen stopcontact nodig hebt, u kunt de boom dus overal neerzetten!

Inspiratie opdoen tijdens onze kerstshow

Met kerstverlichting alleen wordt een kerstboom of kunstkerstboom natuurlijk ook een saaie bedoeling. Gelukkig stallen wij ieder jaar tijdens onze kerstshow de nieuwste kersttrends voor u uit. Zo laten wij de nieuwe mode zien op het gebied van kerst en in diverse sferen. Houdt u van strakke kerstversiering, traditionele kerstversiering of moderne knusse kerstversiering? Bij ons in het tuincentrum vindt u voor ieder wat wils! Heeft u vragen over ons aanbod? Neem dan contact met ons op!