Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Thermometers

Bij Tuincentrum Interflower vindt u een ruim aanbod met thermometers voor buiten! Door een thermometer buiten op te hangen, weet u altijd hoe warm het buiten is. De buitenthermometers in ons tuincentrum zijn in verschillende stijlen verkrijgbaar: van klassiek tot romantisch en van vintage tot hout. Kom langs en bekijk op onze tuingereedschap afdeling de diverse thermometers!

 

Open filters Sluit filters

Producten filter

De thermometer van deze tijd

Met een thermometer in de tuin kunt altijd kijken hoe warm het is. Vroeger zat er kwik in de buitenthermometers, maar tegenwoordig mag dat niet meer worden gebruikt. In plaats van kwik is het reservoir van de thermometer gevuld met gekleurde alcohol of een andere kleurstof. De werking is altijd het zelfde gebleven: wordt het warmer buiten, dan zet de vloeistof uit, waar u kunt zien hoeveel graden het is.

Tuincentrum Interflower | Thermometers | Buitenthermometers

Waar kunt u een thermometer plaatsen?

Het is belangrijk dat de thermometer op de juiste plek in de tuin of op het balkon of terras hangt. Met een buitenthermometer wilt u natuurlijk de temperatuur van de lucht meten. Hang daarom een thermometer niet in de volle zon, want dan kunnen de temperaturen oplopen tot wel 50 graden. Het beste is om de thermometer in de schaduw te hangen. Zo kunt u altijd de juiste temperatuur zien.

Tuincentrum Interflower | Thermometers | Buitenthermometers

Thermometer kopen bij Tuincentrum Interflower

Bent u op zoek naar een thermometer? Bezoek dan ons tuincentrum in Lokeren. Hier vindt u verschillende soorten thermometers. Geef de buitenthermometer een mooie, schaduwvrije plek in de tuin en u kunt altijd de juiste temperatuur aflezen. Neem bij Tuincentrum Interflower ook meteen een kijkje bij de rest van ons tuingereedschap of onze prachtige tuinplanten. Heeft u vragen over ons assortiment? Vraag het één van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder!

Bekijk onze openingsdagen!

Nieuwsbrief
Onze nieuwsbrief ontvangen?