Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Tuindecoratie

Voor gezellige, natuurlijke of moderne tuindecoratie nabij Antwerpen en Gent bent u bij Interflower op de goede plek! Bij ons vindt u tuindecoratie van allerlei materialen, waaronder steen, hout en canvas. Kom onze beelden en schilderijen bekijken in het tuincentrum!

Open filters Sluit filters

Producten filter

Een kleurrijke tuin

Naast kleurrijke tuinplanten en comfortabele tuinmeubelen kan wat extra tuindecoratie natuurlijk niet ontbreken. In de winter verdwijnt de meeste kleur in de tuin, wanneer tuinverlichting voor extra sfeer kan zorgen. Ook kunt u rond de vijver prachtige waterornamenten plaatsen, zodat u er een echte oase van kunt maken. Met verschillende plantenpotten kunt u ook al veel kleur en variatie in de tuin aanbrengen, denk bijvoorbeeld aan hanging baskets!

Tuinverlichting

Eigenlijk is tuinverlichting standaard onderdeel van elke tuin, maar de variatie in verlichting is groot genoeg om u erin te kunnen verliezen. Wilt u moderne tuinverlichting, of liever klassieke verlichting zoals lantaarns? Modernere buitenlampen hebben vaak een strakke uitstraling en zijn gemaakt van aluminium. Ook hebben wij tuinverlichting op zonne-energie of bewegingssensoren, zodat de tuin nog wat duurzamer wordt. Voor romantische avonden kunt u de tuin ook aankleden met sfeerverlichting, zoals authentieke waxinelichtjes, fakkels of windlichten.

Wanddecoratie

Heeft u net een nieuwe schutting neergezet, maar hebben de klimplanten nog tijd nodig om het hout te beklimmen? Of wilt u een kale muur opfleuren? Bij Interflower vindt u hiervoor onder andere prachtige tuinschilderijen op canvas met foto’s van weilanden, prachtige zonsopgangen of andere pittoreske beelden. Deze kunt u zowel buiten als binnen ophangen. Liever uw persoonlijke foto aan de muur? Die kunt u ook laten maken!

Waterpartijen, fonteinen & tuinbeelden

Heeft u een vijver en kan deze wel wat sfeer gebruiken? Of houdt u van wat meer beweging in de tuin? Een fontein of waterornament zorgt voor een rustgevend element in de tuin, bovendien kunnen de vogels en andere tuindieren heerlijk in het water badderen. Waterornamenten verkopen wij in allerlei vormen en groottes:

  • Ornamenten met waterval, in strakke, moderne vormen.
  • Waterornamenten met of zonder verlichting.
  • Tuinbeelden, zoals boeddha’s, zwanen of fonteinen met leeuwenkoppen.
  • Tuinornamenten met de look van natuurlijke materialen, zoals hout of steen, dat bijna niet van echt is te onderscheiden.

Kom langs bij Interflower in Lokeren om al onze tuinbeelden en fonteinen te bekijken!

Deurmatten

Ook een deurmat kan erg decoratief zijn, maar deze is in eerste plaats vooral praktisch. Ze zorgen ervoor dat de meeste viezigheid buiten blijft. Deurmatten voor buiten hebben wij bij Interflower onder andere in de materialen rubber, kunststof en kokosvezel. Deze vindt u in eenvoudige uitvoeringen of met een leuke bloemenprint of welkome tekst!