Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Gasbarbecues

Een gasbarbecue van Boretti of Weber kopen nabij Gent, Destelbergen of Sint-Niklaas? Kom langs bij Tuincentrum Interflower in Lokeren en bekijk onze uitgebreide collectie barbecues! Heeft u weinig tijd? Bestel uw gasbarbecue nu online!*

Bekijk zeker ook ons ruime assortiment BBQ-accessoires voor een complete barbecue beleving!

*Wilt u een gasbarbecue in onze webshop bestellen? Gelieve er rekening mee te houden dat wij uw online bestelling enkel leveren in onze eigen regio (postcode 9160, 9080, 9100, 9111, 9112, 9180, 9190, 9200, 9220, 9240, 9250, 9260, 9270, 9290).  Woont u verder? Neem gerust contact met ons op! U kunt ons bellen op telefoonnummer: 032-93480603 en wij kijken na wat mogelijk is.

 

Open filters Sluit filters

Producten filter

€   - 
Wis selectie
1 - 5 van 5 producten

Wat is het voordeel van een gasbarbecue?

Een gasbarbecue biedt enkele voordelen ten opzichte van een houtskoolbarbecue en een elektrische barbecue:

  • Een gasbarbecue is vrijwel direct te gebruiken na het aansteken, soms heeft een gerecht slechts een korte opwarmtijd nodig. 
  • U heeft geen restafval van houtskool zoals bij een brikettenbarbecue wel het geval is.
  • Met een barbecue op gas kunt u zelf de temperatuur regelen, geen aangebrand vlees dus, tenzij u even niet oplet... 
  • Met een gasbarbecue heeft u geen stroom nodig, ze zijn dus eenvoudig te verplaatsen.

Zitten er dan ook nadelen aan het kopen van een barbecue op gas? Zeker wel, maar dat wordt niet door iedereen zo ervaren. Het 'gevoel', de kunst van het aanmaken van een goed barbecuevuur en de charme die daarbij horen, dat beleeft u minder op een gasbarbecue dan op een houtskoolbarbecue. Dit vinden veel mensen echter geen bezwaar. Een ander nadeel van een gasbarbecue is dat er meer rookontwikkeling is en de gasflessen regelmatig gewisseld moeten worden. Wel is een gasbarbecue erg geschikt voor het bereiden van uiteenlopende gerechten, waar een elektrische bbq minder geschikt voor is.

Tuincentrum Interflower | Gasbarbecues | Weber

Gasbarbecues van Boretti en Weber

Bij Interflower vindt u een aantal soorten barbecues van Boretti en Weber in verschillende prijsklassen. Voor een klein gezelschap of een gezin is de Addizio ideaal. De compacte en stijlvolle barbecue heeft drie gaspitten, twee grills, een ingebouwde thermometer en hittebestendige handvatten. Bovendien is de barbecue ook voorzien van een vetopvanglade wat het schoonmaken erg makkelijk maakt. Bekijk ook de houtskoolbarbecues van Boretti in ons tuincentrum!

Barbecues op gas en diverse accessoires

Naast diverse soorten barbecues, vindt u bij ons ook de nodige barbecue-accessoires, zoals barbecue thermometers, barbecuespitten, pannen en schalen en complete barbecuesets. Met deze praktische accessoires maakt u uw barbecue-sessies tot grote successen! Ook als cadeau zijn de accessoires vaak een schot in de roos bij echte barbecue-liefhebbers. Voor vragen over het gebruik of de geschiktheid van bepaalde producten kunt u uiteraard bij ons terecht voor advies. 

Tuincentrum Interflower | Gasbarbecues | Weber

Gasbarbecues bij Interflower

In ons tuincentrum in Lokeren vindt u in de barbecue periode een ruim aanbod kwaliteitsbarbecues van Weber en Boretti. Dat betekent zeker niet dat wij alleen dure barbecues in het tuincentrum hebben! Deze merken hebben ook diverse goedkope (gas)barbecues in het assortiment. Onze medewerkers helpen u graag bij het uitkiezen van een gasbarbecue die bij u en uw wensen past. We zien u graag in ons tuincentrum in Lokeren, u bent van harte welkom!

Openingstijden Tuincentrum Interfower

Nieuwsbrief
Onze nieuwsbrief ontvangen?