Vandaag zijn wij gesloten
Alle openingsuren

Gasbarbecues

Een gasbarbecue kopen nabij Gent, Destelbergen of Sint-Niklaas? Kom dan eens naar ons tuincentrum in Lokeren en bekijk onze uitgebreide collectie barbecues en buitenkeukens!

Open filters Sluit filters

Producten filter

Wat is het voordeel van een gasbarbecue?

Een gasbarbecue biedt enkele voordelen ten opzichte van een houtskoolbarbecue en een elektrische barbecue:

  • Een gasbarbecue is vrijwel direct te gebruiken na het aansteken, soms heeft een gerecht slechts een korte opwarmtijd nodig. 
  • U heeft geen restafval van houtskool zoals bij een brikettenbarbecue wel het geval is.
  • Met een bbq op gas kunt u zelf de temperatuur regelen, geen aangebrand vlees dus, tenzij u even niet oplet... 
  • Met een gasbarbecue heeft u geen stroom nodig, ze zijn dus eenvoudig te verplaatsen.

Zitten er dan ook nadelen aan het kopen van een bbq op gas? Zeker wel, maar dat wordt niet door iedereen zo ervaren. Het 'gevoel', de kunst van het aanmaken van een goed barbecuevuur en de charme die daarbij horen, dat beleeft u minder op een gasbarbecue dan op een houtskoolbarbecue. Dit vinden veel mensen echter geen bezwaar. Een ander nadeel van een gasbarbecue is dat er meer rookontwikkeling is en de gasflessen regelmatig gewisseld moeten worden. Wel is een gasbarbecue erg geschikt voor het bereiden van uiteenlopende gerechten, waar een elektrische bbq minder geschikt voor is.

Gasbarbecues van Boretti

Bij Interflower vindt u een aantal soorten barbecues van Boretti in verschillende prijsklassen. Voor een klein gezelschap of een gezin is de Addizio ideaal. De compacte en stijlvolle barbecue heeft drie gaspitten, twee grills, een ingebouwde thermometer en hittebestendige handvatten. Bovendien is de barbecue ook voorzien van een vetopvanglade wat het schoonmaken erg makkelijk maakt. Bekijk ook de houtskoolbarbecues van Boretti in ons tuincentrum!

Gasbarbecues van Barbecook

Wij verkopen ook gasbarbecues van het merk Barbecook die variëren van kleine barbecues tot buitenkeukens. De gasbarbecues met elektrische ontsteking maken het niet alleen erg handig om je barbecue aan te maken, maar ook heel veilig. Nog handiger: vetopvanglades die het vuil tijdens het koken opvangen. Even afvegen en dan kunnen ze gewoon in de vaatwasser. De Barbecook Quisson heeft een uitneembaar rooster dat je ook kunt vervangen met een grillplaat, pizzaplaat of contactplaat. 

Barbecues op gas en diverse accessoires

Naast diverse soorten barbecues, vindt u bij ons ook de nodige barbecue-accessoires, zoals barbecuethermometers, barbecuespitten, pannen en schalen en complete barbecuesets. Met deze praktische accessoires maakt u uw bbq-sessies tot grote successen! Ook als cadeau zijn de accessoires vaak een schot in de roos bij echte barbecue-liefhebbers. Voor vragen over het gebruik of de geschiktheid van bepaalde producten kunt u uiteraard bij ons terecht voor advies. Barbecook Siesta barbecue kopen in Lokeren

Gasbarbecues bij Interflower

In ons tuincentrum in Lokeren vindt u in de barbecueperiode een ruim aanbod kwaliteitsbarbecues van Barbecook en Boretti. Dat betekent zeker niet dat wij alleen dure bbq's in het tuincentrum hebben! Deze merken hebben ook diverse goedkope (gas)barbecues in het assortiment. Onze medewerkers helpen u graag bij het uitkiezen van een gasbarbecue die bij u en uw wensen past. We zien u graag in ons tuincentrum in Lokeren, u bent van harte welkom!