Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Houtskoolbarbecues

Wilt u een goede houtskoolbarbecue nabij Gent, Waasmunster of Moerbeke kopen? Stap dan in de auto en kom eens langs bij Tuincentrum Interflower in Lokeren. Wij hebben een mooi assortiment houtskoolbarbecues van Weber en Boretti én houtgestookte kooktoestellen van OFYR standaard op voorraad! Heeft u weinig tijd? Bestel uw houtskoolbarbecue makkelijk in onze webshop!*

Bekijk zeker ook ons ruime assortiment BBQ-accessoires met o.a. houtskool, briketten en zoveel meer voor een complete barbecue beleving!

*Gelieve er rekening mee te houden dat wij uw online bestelling enkel leveren in onze eigen regio (postcode 9160, 9080, 9100, 9111, 9112, 9180, 9190, 9200, 9220, 9240, 9250, 9260, 9270, 9290). Woont u verder? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar: +32 934 806 03. Dan kijken wij na wat mogelijk is.

 

Open filters Sluit filters

Producten filter

€   - 
Wis selectie
1 - 29 van 29 producten

Een houtskoolbarbecue kopen in Lokeren?

Waarom zou u een houtskoolbarbecue kopen in plaats van een gasbarbecue? Een houtskoolbarbecue geeft als enige het authentieke barbecuegevoel waar veel mensen het toch echt voor doen! Dit is niet te evenaren met een elektrische BBQ of gasbarbecue. Daarnaast geven briketten als enige die bijzondere smaak aan uw barbecuegerechten! U hoeft geen rekening te houden met stroomvoorziening of gasflessen en ook de prijs kan een reden zijn om te kiezen voor een houtskoolbarbecue ten opzichte van een gasbarbecue. Houtskoolbarbecues zijn namelijk meestal goedkoper dan gasbarbecues of buitenkeukens.

Nadelen van houtskoolbarbecues

Natuurlijk zitten er ook een aantal nadelen aan houtskoolbarbecues. Deze kunnen namelijk voor erg veel rookontwikkeling zorgen, en de temperatuur is wat lastiger te regelen dan bij andere soorten barbecues. Ook moeten houtskool en briketten wat langer opwarmen, maar als echte buitenkok is dit misschien geen probleem. U kunt houtskool gebruiken als u snel aan de slag wil, deze branden namelijk snel en geven veel warmte af. Briketten branden wat langer dan houtskool, deze zijn daarom handiger voor grotere barbecues en om gerechten langzaam te kunnen garen.

Tuincentrum Interflower | Houtskoolbarbecues | Weber

Houtskoolbarbecues van Boretti, Weber & OFYR

De houtskoolbarbecues die wij in het assortiment hebben zijn van de merken Boretti, Weber én OFYR. Zo weet u zeker dat u een kwalitatief goede BBQ koopt waar u nog lang plezier van zult hebben en welke tevens goed betaalbaar is. Onze houtskoolbarbecues variëren van kleine tafelgrills, over compacte barbecues tot volledige buitenkeukens met vier luchtroosters en een in hoogte verstelbaar kolenrek. Voor ieder wat wils dus! Voor de echte liefhebbers heeft het assortiment ook barbecues die zowel op gas als houtskool werken.

Verschillende soorten barbecues én accessoires

Naast kwalitatieve houtskoolbarbecues, vindt u bij ons ook de nodige barbecue-accessoires, die niet alleen de barbecue-ervaring tot een hoger niveau brengen, maar ook nog eens erg leuk zijn om cadeau te geven! Qua accessoires kunt u denken aan:

  • volledige barbecuesets
  • barbecue thermometers
  • tangen en vorken
  • spitten, pannen en schalen
  • houtskool, kokosbriketten en pellets
  • ...

Ook voor volledige buitenkeukens kunt u bij ons terecht. Twijfelt u nog wat voor u de beste keuze is, of heeft u vragen over het gebruik van de barbecues en accessoires? Wij helpen u graag!

Tuincentrum Interflower | Houtskoolbarbecues | Weber

Bekijk onze houtskoolbarbecues in Lokeren, nabij Gent!

Komt gerust eens langs om ons aanbod (houtskool)barbecues te bewonderen en u te laten adviseren. Onze medewerkers helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor een barbecue die aansluit bij uw wensen en verwachtingen. Daarnaast bent u bij ons ook aan het juiste adres voor diverse andere producten voor huis, tuin en dier! 

     

Openingstijden Tuincentrum Interflower

Nieuwsbrief
Onze nieuwsbrief ontvangen?