Vandaag zijn wij gesloten
Alle openingsuren

Houtskoolbarbecues

Wilt u een goede houtskoolbarbecue nabij Gent, Waasmunster of Moerbeke kopen? Stap dan in de auto en kom eens langs bij tuincentrum Interflower in Lokeren. Wij hebben een mooi assortiment houtskoolbarbecues van Barbecook standaard op voorraad!

Open filters Sluit filters

Producten filter

Een houtskoolbarbecue kopen in Lokeren?

Waarom zou u een houtskoolbarbecue kopen in plaats van een gasbarbecue? Een houtskoolbarbecue geeft als enige het authentieke barbecuegevoel waar veel mensen het toch echt voor doen! Dit is niet te evenaren met een bbq op gas of elektra. Daarnaast geven briketten als enige die bijzondere smaak aan uw barbecuegerechten! U hoeft geen rekening te houden met stroomvoorziening of gasflessen en ook de prijs kan een reden zijn om te kiezen voor een houtskoolbarbecue ten opzichte van een gasbarbecue. Houtskoolbarbecues zijn namelijk meestal goedkoper dan gasbarbecues of buitenkeukens.

Nadelen van houtskoolbarbecues

Natuurlijk zitten er ook een aantal nadelen aan houtskoolbarbecues. Deze kunnen namelijk voor erg veel rookontwikkeling zorgen, en de temperatuur is wat lastiger te regelen dan bij andere soorten barbecues. Ook moeten houtskool en briketten wat langer opwarmen, maar als echte buitenkok is dit misschien geen probleem. U kunt houtskool gebruiken als u snel aan de slag wil, deze branden namelijk snel en geven veel warmte af. Briketten branden wat langer dan houtskool, deze zijn daarom handiger voor grotere barbecues en om gerechten langzaam te kunnen garen.

Houtskoolbarbecues van Barbecook

De houtskoolbarbecues die wij in het assortiment hebben zijn van de merken Boretti en Barbecook. Zo weet u zeker dat u een kwalitatief goede bbq koopt waar u nog lang plezier van zult hebben en welke tevens goed betaalbaar is. De houtskoolbarbecues van Boretti variëren van compacte barbecues tot volledige buitenkeukens met vier luchtroosters en een in hoogte verstelbaar kolenrek. Voor de echte liefhebbers heeft het assortiment ook barbecues die zowel op gas als houtskool werken.

Barbecues met Quickstart Barbecook Optima Midnight kopen in Lokeren

Een aantal houtskoolbarbecues van Boretti zijn uitgerust met het Quickstartsysteem, waarmee de luchttoevoer geregeld kan worden. Ook zijn ze voorzien van een verstelbaar rooster, zoals te zien is op de afbeelding hiernaast. De reflecterende werking van de barbecue 'Dome' zorgt ervoor dat de gerechten egaal gaar worden.

Verschillende soorten barbecues én accessoires

Naast kwalitatieve houtskoolbarbecues, vindt u bij ons ook de nodige barbecue-accessoires, die niet alleen de barbecue-ervaring tot een hoger niveau brengen, maar ook nog eens erg leuk zijn om cadeau te geven! Qua accessoires kunt u denken aan:

  • Volledige barbecuesets
  • Barbecue thermometers
  • Tangen en vorken
  • Spitten, pannen en schalen

Ook voor volledige buitenkeukens kunt u bij ons terecht. Twijfelt u nog wat voor u de beste keuze is, of heeft  u vragen over het gebruik van de barbecues en accessoires? Wij helpen u graag!

Bekijk onze houtskoolbarbecues in Lokeren, nabij Gent!

Komt gerust eens langs om ons aanbod Barbecook (houtskool)barbecues te bewonderen en u te laten adviseren. Onze medewerkers helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor een barbecue die aansluit bij uw wensen en verwachtingen. Daarnaast bent u bij ons ook aan het juiste adres voor diverse andere producten voor huis, tuin en dier! 

 Barbecook houtskoolbarbecue kopen in Lokeren