Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Vijver

Voor het aanleggen of voor de onderhoud van uw vijver bent u van harte welkom bij Interflower. Bekijk hieronder de producten voor de verzorging van uw vijver of kom langs om onze vissen te bekijken!

Vijverassortiment Interflower

Vijverartikelen kopen nabij Gent, Brussel of Zele doet u natuurlijk bij tuincentrum Interflower in Lokeren. In ons tuincentrum vindt u een ruim aanbod vijverartikelen, vissen en aquariumbenodigdheden. Tevens lopen er echte vijverexperts rond die u graag voorzien van goed advies over de verzorging van uw vissen, de kwaliteit van het vijverwater, de beplanting en nog veel meer!

Assortiment vijverartikelen

In ons tuincentrum nabij Gent kunt u terecht voor onder andere:

  • (Vijver)vissen: bedenk welke en hoeveel vissen u graag in de vijver wilt hebben. Houd er rekening mee dat één koi ongeveer 1000 liter water nodig heeft. Een kleine vijver is dus niet geschikt voor een koi. Wij helpen u graag bij het samenstellen van uw vijver.
  • Vijverpompen: cruciaal voor genoeg beluchting. Afhankelijk van de grootte van uw vijver en of er vissen in rondzwemmen, is het belangrijk om op de capaciteit van de pomp te letten. Heeft u een grote vijver, dan heeft u een pomp met meer capaciteit nodig dan wanneer u een kleinere vijver hebt.
  • Vijverfilters: hiermee reinigt u de vijver en blijft het water zuurstofrijk.
  • Waterplanten: zijn niet alleen een mooie toevoeging, ze zorgen ook voor gezonde vissen en houden het water helder. Wij hebben onder andere zuurstofwaterplanten in ons assortiment. Deze zuurstofplanten nemen voedingsstoffen uit het water op waardoor algen geen kans krijgen. 
  • Ornamenten en verlichting: met een waterval en wat zacht licht geniet u optimaal van uw vijver. Sfeerlicht in de vijver geeft uw tuin direct een sfeervolle uitstraling en ornamenten zijn onmisbaar in een botanische tuin.

Vijverartikelen kopen

Wilt u onze vijverafdeling met alle mogelijke vijverartikelen bekijken? Wij helpen u met al uw vragen over ons vijver, vissen, planten, pompen, filters en ornamentenassortiment. Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar +32 934 806 03.

Open filters Sluit filters

Producten filter