Vandaag zijn wij gesloten
Alle openingsuren

Vliegengordijnen

Bent u op zoek naar een vliegengordijn? Bij Tuincentrum Interflower in Lokeren nabij Gent, Antwerpen en Dendermonde hebben we een divers aanbod aan verschillende soorten vliegengordijnen. U wilt in uw huis toch kunnen genieten met de achterdeur open als het zonnetje schijnt, zonder dat er vervelende vliegen binnen komen? Dan is een vliegengordijn echt ideaal. U hangt er zo een op bij uw tuindeur. Heeft u vragen over onze vliegengordijnen? Kom dan gezellig langs bij Interflower of neem contact met ons op. Wij zijn te bereiken op +32 934 806 03.

Vliegengordijn_Tuincentrum Interflower

Voordelen van een vliegengordijn

Heeft u last van vliegen? Dan wilt u waarschijnlijk een vliegengordijn of vliegenhor aanschaffen om de vliegen buiten uw huis te houden. Wist u trouwens dat een vliegengordijn ook andere voordelen heeft? Hieronder vindt u er een aantal op een rijtje:

 • Een vliegengordijn schaft u zoals hierboven al eerder genoemd, waarschijnlijk aan om praktische redenen. U zou namelijk graag willen dat vliegen en ander ongedierte buiten blijft, terwijl u toch lekker van de frisse lucht en daglicht wil genieten met de deur open. Een vliegengordijn is dan dus ideaal.  
   
 • Wist u dat een vliegengordijn ook bijdraagt aan de inrichting van uw huis?  Zo kunt u uw vliegengordijn helemaal afstemmen op de kleuren en stijl van uw meubels. Denk bijvoorbeeld aan een hout-look vliegengordijn voor een sfeervolle, warme uitstraling. Vliegengordijnen zijn bij Tuincentrum Interflower in Lokeren verkrijgbaar in verschillende materialen, kleuren en patronen. Zo kunt u altijd een vliegengordijn voor uw deur kiezen dat geheel aan uw huisstijl en uw wensen voldoet.
   
 • Vliegengordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten materialen zoals hulzen, kunststof, aluminium, kattenstaart en kralen. Elk materiaal heeft natuurlijk zijn voor-en nadelen. Zo zijn kattenstaart vlieggordijnen ideaal voor bijvoorbeeld een caravan of camper, omdat ze erg licht zijn van gewicht. Wat uw persoonlijke smaak ook is, er zal altijd een vliegengordijn voor u zijn. Er zijn vele materialen, patronen en kleuren verkrijgbaar. Het is eigenlijk onmogelijk om een gordijn te vinden wat niet bij u past.

  Vliegengordijn_Tuincentrum Interflower
 • Een vliegengordijn is gemakkelijk schoon te maken. Kleine vlekken en stof kunt u verwijderen met een mild sopje.
  Maak de kattenstaart vliegengordijnen niet te nat. Als u dit regelmatig zult bijhouden blijft uw vliegengordijn mooi en schoon.

Met een vliegengordijn/vliegenhor wilt u natuurlijk vliegen en andere ongedierte buiten de deur houden. Mocht u ook last hebben van andere ongedierte in uw tuin, neem dan eens een kijkje op onze bestrijdingsmiddelen pagina.

Vliegengordijn kopen

Heeft u al in gedachten wat voor vliegengordijn u zou willen hebben? Kom gezellig langs in ons tuincentrum in Lokeren om ons aanbod te bekijken. Onze medewerkers geven u graag tips over hoe u het best de vliegengordijnen kunt ophangen. Onze exacte locatie en contactgegevens staan op onze website vermeld op de contactpagina. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen bij Tuincentrum Interflower!

Open filters Sluit filters

Producten filter