Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Interflower in Lokeren

Bezoek tuincentrum Interflower in LokerenTuincentrum Interflower is een gezellig shopping center met een zeer uitgebreid assortiment aan tuin- en kamerplanten, tuinmeubelen, potterie, tuingereedschap, barbecues, snijbloemen, dierenartikelen en nog veel meer. In ons tuincentrum vindt u alles op het gebied van uw huis, tuin en dier. Met meer dan 10 000 m² aan bloemen en planten, vis en vijver, alles voor uw huisdier, cadeau artikelen en decoratiemateriaal is een bezoek aan ons tuincentrum een geweldig dagje uit. Tussendoor kan u ook een hapje eten of drinken in onze cafetaria.

Plan uw route

Tuincentrum Interflower

  • 10.000 m2 shoppen 
  • Assortiment wordt per seizoen aangepast 
  • Uitstekende service 
  • Groot assortiment aan tuinproducten
  • Deskundig advies 
  • 6 dagen per week geopend
  • Betalen met EcoChecques en EcoPass 

Cafetaria in het Tuincentrum

Bezoek onze vernieuwde cafetaria. Naast de bestaande gerechten zoals pannenkoeken, spaghetti, croque monsieur en patisserie, hebben we onze kaart uitgebreid met dagschotels en verse slaatjes. Onze cafetaria is ook geopend op zondag en feestdagen van 9.00 uur, voor ontbijt, tot 18.00 uur, sluitingstijd.

Huisdieren zijn welkom, maar wel in de winkelkar

Wilt u uw huisdier meenemen naar ons tuincentrum? Dat is zeker toegestaan, mits ze in de winkelkar zitten. Uiteraard mag u gerust een dekentje of mandje van huis meenemen, zodat uw huisdier comfortabel in de winkelkar kan zitten.

Bezoek Tuincentrum Interflower in Lokeren

Wij nodigen u van harte uit om langs te komen in ons tuincentrum. Bezoek tuincentrum Interflower en laat u verrassen door ons uitgebreide assortiment tuin-, woon- en dierartikelen. Onze medewerkers staan u graag te woord voor deskundig (tuin)advies. Huisdieren zijn welkom in ons tuincentrum, maar enkel in de winkelkar (bij voorkeur aangelijnd). 

Tuincentrum Interflower
Eekstraat 70
9160 Lokeren
info@interflower.be

Nieuwsbrief
Onze nieuwsbrief ontvangen?