Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Keramische barbecues

Met een keramische barbecue kunt u op een andere manier gaan barbecueën, zonder het authentieke barbecuegevoel te verliezen. Het is een zuinige manier van barbecueën en de stoere vorm van een kamado geeft uw tuin ineens een nieuwe uitstraling! Kom gerust langs in onze winkel, wij hebben een grote voorraad keramische barbecues van The Bastard op voorraad!

Heeft u weinig tijd? Bestel uw barbecue nu in onze webshop!*

Bekijk zeker ook ons ruime assortiment BBQ-accessoires met o.a. briketten, houtskool en andere BBQ-tools voor een complete barbecue beleving...

*Gelieve er rekening mee te houden dat wij uw online bestelling enkel leveren in onze eigen regio (postcode 9160, 9080, 9100, 9111, 9112, 9180, 9190, 9200, 9220, 9240, 9250, 9260, 9270, 9290). Woont u verder en wilt u een kamado barbecue bestellen? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar +32 934 806 03 en dan kijken we na wat mogelijk is.

 

 

Open filters Sluit filters

Producten filter

€   - 
Wis selectie
1 - 11 van 11 producten

 

Keramische barbecues worden ook wel kamado’s genoemd, wat ‘oven’ betekent en komen oorspronkelijk uit Japan. Tegenwoordig zijn ze ook erg populair in Europa. De kamado’s zijn vaak compacter dan gasbarbecues en hebben een leuke vorm. Bovendien kan een keramische bbq vaak meer dan een elektrische barbecue of een gasbarbecue, waaronder grillen, roken, bakken en stomen.

De werking van een keramische barbecue

Keramiek isoleert erg goed waardoor de temperatuur in de keramische barbecue heel hoog kan worden. Hierdoor hoeft u veel minder houtskool te gebruiken dan bij een normale houtskoolbarbecue, bovendien is de temperatuur met houtskool eenvoudiger aan te passen en het gegrilde eten krijgt een heerlijke barbecuesmaak! Kamado’s van hoge kwaliteit zijn altijd gemaakt van cordoriet of hoogwaardige keramiek, houd hier dus rekening mee. Verschijnen er barsten in het keramiek? Dat is heel normaal bij regelmatig gebruik van de barbecue.

Tuincentrum Interflower | The Bastard

De grootte van de kamado’s

Ook de kamado’s komen in verschillende afmetingen, waardoor ze geschikt zijn voor zowel grote als kleine groepen. Een keramische barbecue met een rooster van ongeveer 35 centimeter is genoeg voor een gezin van 4 personen. Voor uitgebreide diners en feestjes is een rooster van ongeveer 50 centimeter een handige afmeting.

Keramische barbecues van The Bastard

Bij ons vindt u een ruim assortiment keramische barbecues van The Bastard. Onder het stoere uiterlijk van deze zwarte kamado gaat een echte allrounder schuil. Grillen, bakken, roken of stomen; u het kan allemaal! The Bastard biedt op alle barbecues 20 jaar garantie. Kwaliteit en stijl gaan hier hand in hand. De keramische barbecues van The Bastard zijn er in een aantal afmetingen:

  • The Bastard Compact: ideaal voor op het balkon of de kleinere tuin.
  • The Bastard Medium heeft een rooster van 48 cm, goed voor uitgebreide barbecue-avonden met vrienden.
  • The Bastard Large is voor de echte barbecue-fanaten met een rooster van 57 cm.

  

 

Accessoires bij keramische barbecues

Bij Interflower vindt u niet alleen keramische barbecues, maar ook handige accessoires om het bbq-diner compleet te maken. Denk bijvoorbeeld aan een beschermhoes, een grillverhoger, pizzastenen, tangen en spatels, en natuurlijk houtskool. Kom langs bij Interflower en laat u informeren over onze keramische barbecues.

Bekijk onze BBQ accessoires

Nieuwsbrief
Onze nieuwsbrief ontvangen?