Vandaag zijn wij gesloten
Alle openingsuren

Rouwarrangementen

Een mooi en geschikt rouwboeket kopen in Lokeren? Het laatste afscheid is een speciaal gebaar. U neemt maar één keer afscheid en dat wilt u goed doen. Kom langs bij tuincentrum Interflower, wij nemen graag de tijd voor u.

U kan onze rouwarrangementen ook online bestellen.

Om de kwaliteit van onze rouwstukken te kunnen garanderen, leveren wij uw online bestelling enkel in onze eigen regio (postcode 9160, 9080, 9100, 9111, 9112, 9180, 9190, 9200, 9220, 9240, 9250, 9260, 9270, 9290).

 

Open filters Sluit filters

Producten filter

€   - 
Wis selectie
1 - 36 van 36 producten

Een rouwboeket met respect en aandacht voor detail

Net een dierbare verloren en dan ook nog van alles moeten regelen terwijl uw hoofd daar helemaal niet naar staat? Dat begrijpen wij bij Interflower maar al te goed en daarom vinden wij een goede begeleiding en iemand die rustig de tijd voor u neemt belangrijk. Daarom is het altijd goed om voordat u een rouwboeket gaat bestellen contact met ons op te nemen. Wij maken dan op een afgesproken dag tijd voor u vrij om de wensen en mogelijkheden in kaart te brengen. Ontzorgen is hierin een sleutelwoord voor Interflower.

Onze ervaren bloemschikkers helpen u graag

Onze bloemschikkers hebben al jaren ervaring met het maken van mooie rouwboeketten en rouwstukken die voor iedere begrafenis of crematie speciaal worden klaargemaakt.  Zij zetten zich altijd voor 100% in om met hun ervaring en uw wensen een mooi bloemstuk voor het afscheid van uw dierbare te maken.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op!

Heeft u vooraf al enkele vragen over planning, beschikbaarheid of welke andere vraag dan ook, laat het ons weten. Neem gerust contact met ons op.