Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Bewatering

Een tuin heeft goede bewatering nodig om uw planten en gazon in topconditie te houden. Er zijn verschillende tuingereedschappen die u hierbij kunnen helpen. Heeft u een grote tuin dan zult u niet keer op keer uw gieter willen vullen om zo alle planten van een slokje water te voorzien. Een sproeier kan dan een uitstekende oplossing bieden. Zo houdt u uw gazon groen en gezond!

Kom langs in ons tuincentrum in Lokeren voor ons uitgebreid assortiment bewateringssystemen van topmerken, of bestel nu ook online.

 

Wilt u een bewateringssysteem via onze webshop bestellen? Gelieve er rekening mee te houden dat wij uw online bestelling enkel leveren in onze eigen regio (postcode 9160, 9080, 9100, 9111, 9112, 9180, 9190, 9200, 9220, 9240, 9250, 9260, 9270, 9290). 

 

Open filters Sluit filters

Producten filter

€   - 
Wis selectie
1 - 1 van 1 producten

Tuinslang, slangwagen, broes of tuinspuit kopen bij Interflower in LokerenGardena tuinslang bij Tuincentrum Interflower

Handmatig uw tuin in Zele, Moerbeke of Gent bewateren gaat snel en eenvoudig met het juiste tuingereedschap. De basis is een goede tuinslang die past bij uw tuin. Er zijn korte tuinslangen van 15 meter tot lange tuinslagen van wel 50 meter, voor iedere tuin is er wel een geschikte bewateringsmethode te vinden.

Op de tuinslang monteert u een broes of sproeipistool waarmee u de tuin in diverse standen kunt bewateren. Daarnaast is een slangwagen of -houder voor uw tuinslang een echte aanrader! Met het juiste opbergsysteem voor uw tuinslang voorkomt u knopen in de slang, u verlengt de levensduur en het scheelt een hoop ruimte en frustratie in de schuur. 

Gardena bewateringsoplossingen kopen bij Interflower in Lokeren

Gardena biedt u een ruim aanbod bewateringssystemen van top kwaliteit. Bij ons in het tuincentrum vindt u dan ook een ruim aanbod tuinslangen, bewateringssystemen, slangwagens en meer van Gardena. Ook zijn er bewateringssystemen die vast in uw tuin worden geïnstalleerd, zoals sproeiers of ondergrondse bewateringssystemen. Deze kunnen teven worden aangesloten op een timer zodat u er verder geen omkijken meer naar heeft. Dit is voornamelijk handig als u op vakantie gaat en wilt voorkomen dat uw planten uitdrogen.

Watersproeier - InterflowerSproeiers voor in de tuin

Om uw tuinplanten en de grasmat gezond te houden, is het belangrijk dat u voldoende bewatert. Vooral tijdens de droge, warme zomerdagen wil het nog wel eens gebeuren dat uw gras geel of bruin kleurt. Het is dan de bedoeling dat u uw gazon bewatert. De beste hulp voor het bewateren van tuinplanten en grasmatten zijn sproeiers. De watersproeiers zijn verkrijgbaar bij ons tuincentrum in Lokeren. Zo vergeet u nooit meer het gazon water te geven en hoeft u niet telkens met een gieter aan de haal. Kom langs om inspiratie op te doen. Ons personeel gept u graag verder.

Bij Interflower in Lokeren vindt u het allemaal!

Bij Interflower vindt u voor iedere tuin en wens wel een gepaste bewateringsoplossing. Wilt u meer advies over de mogelijkheden, kom dan naar de Eekstraat 70 in Lokeren! 

 

Nieuwsbrief
Onze nieuwsbrief ontvangen?