Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Tuincentrum Interflower in Lokeren

Tuincentrum Interflower heeft jarenlange ervaring in het leveren van kwaliteitsproducten en deskundig advies aan de tuinliefhebbers van Lokeren en omstreken. Uw passie voor groen is wat ons drijft, en we willen u graag inspireren en ondersteunen bij het creëren van een prachtige tuin of een sfeervol groen interieur.

Plan uw route

Tuincentrum Interflower ligt op 5-45 minuten afstand rijden van de volgende plaatsen:

Ons aanbod in Lokeren

  • Plantenparadijs: Onze kassen staan vol met een uitgebreid assortiment aan planten, van sierlijke kamerplanten tot kleurrijke perkplanten.

  • Tuinbenodigdheden: Of u nu op zoek bent naar tuingereedschap, meststoffen, of potten, wij hebben alles wat u nodig heeft om uw groene ruimte te onderhouden en te verbeteren.

  • Tuinmeubilair en decoratie: Maak uw tuin compleet met ons prachtige assortiment tuinmeubilair en decoratieve items.

  • 10.000 m² tuinshoppingplezier: Ons tuincentrum is een ware oase voor liefhebbers van groen en tuinieren. Met een uitgebreid assortiment, dat het hele jaar door wordt aangepast aan het seizoen, is er altijd iets nieuws en spannends te ontdekken. Maar Tuincentrum Interflower is niet alleen een plek om planten en bloemen te kopen. Het is ook een bestemming om te ontspannen en te genieten van de schoonheid van de natuur. Daarom hebben we een gezellige cafetaria in ons tuincentrum waar u kunt genieten van een heerlijke kop koffie of een verfrissend drankje. Neem even de tijd om te ontspannen te midden van al het groen om u heen, en laat de rustige sfeer van ons tuincentrum op u inwerken.

Deskundig advies op maat

Heeft u vragen over plantverzorging, tuinontwerp of ongediertebestrijding? Ons vriendelijke en deskundige personeel staat altijd voor u klaar. We begrijpen dat elke tuin uniek is, en we bieden advies op maat om uw specifieke behoeften te ondersteunen.

Een groene oase in Lokeren

Bij Tuincentrum Interflower geloven we dat een tuin meer is dan alleen planten. Het is een uitbreiding van uw thuis, een plek van rust en inspiratie. Ontsnap aan de drukte van het dagelijks leven en vindt vreugde in het creëren van u eigen groene oase.

Bezoek ons vandaag nog!

Of u nu een ervaren tuinier bent of net begint, Tuincentrum Interflower is de beste plek om uw passie voor groen te voeden. Kom langs in onze winkel in Lokeren en laat u inspireren door onze groene oase. We zijn er trots op uw tuinpartner te zijn en kijken uit naar uw bezoek!

Plan uw route

Nieuwsbrief
Onze nieuwsbrief ontvangen?