Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Allerheiligen & Allerzielen

Bent u op zoek naar een prachtig bloemstuk om uw dierbaren te herdenken op Allerheiligen en Allerzielen? Onze ervaren bloemschikkers maken elk jaar opnieuw de mooiste herdenkingsstukken!

Onze huisgemaakte bloemstukken zijn te bestellen van 15 tot en met 22 oktober. Houd onze website en onze socials in de gaten voor meer informatie...

 

Fleurt u de begraafplaats liever op met een kleurrijke bolchrysant of een bloemstuk met kunstbloemen? Ook daarvoor kan u in ons tuincentrum in Lokeren terecht!

 

Gelieve er AUB rekening mee te houden dat bestelde stukken niet worden geleverd, maar enkel kunnen worden opgehaald in onze winkel in Lokeren. U kan de gewenste afhaaldatum kiezen tijdens het bestelproces.

Gelieve een print van uw factuur mee te brengen wanneer u uw bestelling komt ophalen.

Om organisatorische redenen, kan u een bestelling in deze categorie niet combineren met andere producten uit onze webshop.

 

 

Open filters Sluit filters

Producten filter

We herdenken onze dierbaren...

Op Allerheiligen en Allerzielen staan we stil bij het verlies van onze dierbaren, en halen we mooie herinneringen op. 

Traditioneel worden hiervoor op 1 en 2 november kleurrijke bloemen of bloemstukken meegenomen naar de begraafplaats.

U kan bij Interflower terecht voor mooie bolchrysanten, andere kleurrijke najaarsbloeiers, bloemstukken met kunstbloemen of voor onze prachtige eigen samengestelde herdenkingsstukken.

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op of kom langs in onze winkel. Wij helpen u graag verder!