Vandaag zijn wij gesloten
Alle openingsuren

Knaagdierspeelgoed

Ben je op zoek naar speelgoed voor je knaagdieren? Dan ben je bij Tuincentrum Interflower in Lokeren aan het juiste adres! Wij hebben diverse soorten speelgoed voor uw knaagdieren. Knaagdieren zullen het zeer prettig vinden om een speeltje in hun hok te hebben. Bij Interflower hebben we allerlei soorten speeltjes. Neem eens gezellig een kijkje in ons tuincentrum om ons assortiment te bekijken. Naast speelgoed voor knaagdieren hebben we ook speeltjes voor honden, katten en vogels. Mocht u vragen hebben over ons assortiment, neem dan gerust contact met ons op of kom bij ons op bezoek!

Speelgoed knaagdieren_Tuincentrum Interflower

Waarom is spelen met je knaagdier belangrijk?

Konijnen en knaagdieren zijn in de vrije natuur vaak druk bezig met het verzamelen van voedsel, ze zullen zich dan ook niet snel vervelen. In een kooi of hok is dat wel even anders. Ze krijgen netjes hun eten en daar hoeven ze helemaal niets voor te doen. Om het natuurlijke zoekgedrag van uw konijn/knaagdier te stimuleren is om regelmatig met uw huisdier te spelen. Hier zitten de volgende voordelen aan: 

  • Hiermee stimuleert u de intelligentie van uw konijn
  • U daagt uw huisdier ook nog eens uit.
  • U zult snel een band opbouwen met uw kleine knager

Assortiment knaagdier/konijnen speeltjes

In ons assortiment vindt u een ruim aanbod aan speeltjes voor konijnen en knaagdieren. Neem bijvoorbeeld speeltjes van het materiaal wilgenhout. Deze zijn veilig om op te kauwen en onderhouden ook nog eens het gebit. Daarnaast hebben we ook speelgoed van andere materialen die voor uw knager prettig zijn om op te kauwen.

Konijnen zijn dol op spelletjes. Een van de populairste speeltjes voor konijnen zijn tunnels. Konijnen spelen en verstoppen zich graag in tunnels. De meeste tunnels zijn geschikt voor binnen én buiten. Daarnaast kunt u ook van materialen thuis speeltjes maken zoals een kartonnen doos of toiletrollen. Wilt u graag meer weten over welke speeltjes bij uw knaagdier past? Kom dan eens langs bij Interflower in Lokeren.

Speelgoed knaagdieren_Tuincentrum Interflower

Speelgoed voor uw knaagdier kopen in Lokeren

Komt u ook gezellig langs Tuincentrum Interflower in Lokeren om een leuk speeltje te halen voor uw knager? Wij hebben een divers assortiment aan verschillende leuke speeltjes. Bouw een band op met uw huisdier en maak ze extra gelukkig met een speeltje! Kom langs ons tuincentrum in Lokeren om ons aanbod te bekijken. U vindt onze openingstijden en contactgegevens op de contactpagina. Graag tot ziens bij Tuincentrum Interflower!

Open filters Sluit filters

Producten filter

Nieuwsbrief
Onze nieuwsbrief ontvangen?