Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Bloempotten

Op zoek naar bloempotten voor binnen? Bij Interflower in Lokeren, nabij Gent en Antwerpen hebben we een uitgebreid assortiment om uw kamerplanten, bloemen en andere bloeiers de juiste look te geven. Bloempotten maken het gezellig in huis. Creëer een serene sfeer door bloempotten in dezelfde kleuren bij elkaar te zetten. Of ga voor een rebelse stijl door veel felle kleuren met elkaar te combineren. Alles is mogelijk bij Tuincentrum Interflower. Kom langs en ervaar zelf de mogelijkheden van bloempotten.

Open filters Sluit filters

Producten filter

Bloempot binnenBloempotten kamerplanten - Interflower

Om het binnen extra gezellig te maken, brengt u de natuur in huis met planten en bloemen. Geef kamerplanten een leuke uitstraling door de juiste plant-pot-combinatie te maken. Bij Interflower hebben we een veelzijdig assortiment aan bloempotten voor binnen. Zo vindt u bij ons bloempotten van onder andere:

  • kunststof
  • terracotta
  • keramiek
  • vlechtwerk

Kunststof bloempotten

Met kunststof kunt u alle kanten op: groot, klein, laag, hoog, vierkant, rechthoekig en bedenkbaar in alle kleuren. Kusntstof is perfect voor kamerplanten, kunststof potten zijn stevig en zijn van goede kwaliteit. De kleur van de potten blijft lang mooi en vervaagt niet. Gebruik kunststof potten niet alleen voor uw binnenplanten, maar ook voor buitenplanten. Zorg ervoor dat wanneer u de planten buiten zet, u een gat in de bodem maakt. Buiten hebben planten meer kans op wortelverrotting als het veel regent. Een gat in de bodem zorgt ervoor dat het overtollige water wegloopt. Ook voor binnenplanten kan een gat in de bodem handig zijn, plaats dan een schotel onder de pot, zodat de ondergrond droog blijft. 

De beste bloempotten - InterflowerDe beste bloempotten

De beste bloempotten voor binnen vindt u bij Tuincentrum Interflower in Lokeren. Ons assortiment is vernieuwend, van hoge kwaliteit en altijd goed geprijsd. Kom langs en ontdek de nieuwste modellen van topmerken zoals Elho, MICA of Capi Europe. U vindt deze topmerken op onze potterie-afdeling. Mist u een item in ons assortiment? Vraag ernaar bij ons personeel. Samen zoeken wij naar de meest geschikte potten voor uw kamerplanten en bloemen voor binnen. 

Grote bloempotten

Heeft u grote kamerplanten in de woonkamer? Dan is het belangrijk dat de kamerplant een pot heeft die groot genoeg is om te groeien. Wortels van kamerplanten hebben veel ruimte nodig om mooi groen te blijven. Wilt u uw huidige kamerplant verpotten? Zorg er dan voor dat u een bloempot koopt die minstens 20% groter is dan de oude pot. Zo heeft de plant genoeg ruimte om de groei voort te zetten. Heeft u geen idee welke pot geschikt is voor uw kamerplant? Kom langs en vraag om advies. Wij staan altijd voor u klaar. 

Bloempotten kopen Gent

Nabij Gent, in Lokeren, vindt u ons gezellige, frisse en sfeervolle tuincentrum. Kom langs en koop bloempotten van hoge kwaliteit. Ook voor buitenpotten bent u bij Interflower aan het juiste adres. Ons vriendelijke en behulpzame personeel helpt u graag bij de zoektocht naar de juiste bloempot. Heeft u vragen over bloempotten of over het assortiment? Kom langs in Lokeren of bel ons via +32 934 806 03. Wji zijn ook per mail te bereiken op [email protected].