Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Haagplanten

Haagplanten vormen niet alleen een prachtige groene omlijsting voor uw tuin, maar bieden ook privacy, bescherming tegen de wind en een natuurlijke afscheiding. Bij Tuincentrum Interflower hebben we een uitgebreid assortiment haagplanten, waaronder de populaire soorten Ilex, Buxus, Taxus, Laurier en Beukenhaag. Op deze pagina leest u meer over de kenmerken en voordelen van deze veelzijdige en sfeervolle planten, zodat u de juiste keuze kunt maken voor uw tuin.

Bezoek Tuincentrum Interflower 

Open filters Sluit filters

Producten filter

Ilex: glanzend groen met rode accenten

Ilex, ook wel bekend als hulst, is een wintergroene haagplant die bekend staat om zijn glanzende bladeren en rode bessen. Deze plant groeit goed in zowel zon als schaduw en is zeer geschikt voor het creëren van een formele haag. Ilex is ook geliefd vanwege zijn stekelige bladeren, wat ervoor kan zorgen dat vogels een veilige plek in de haag vinden.

Tuincentrum Interflower | Haagplanten | Ilex

Buxus: dé klassieker onder de haagplanten

Buxus is een klassieke keuze voor allerlei soorten tuinen vanwege zijn dichte groei en het vermogen om in elke gewenste vorm gesnoeid te worden. Deze wintergroene plant is ideaal voor het maken van hagen, randen en geometrische vormen. Buxus is gemakkelijk te onderhouden en groeit op een plek met zowel zon als halfschaduw.

Tuincentrum Interflower | Haagplanten | Buxus

Taxus: snel een hoge haag

Taxus, ook wel bekend als venijnboom, is een langzaam groeiende haagplant met donkergroene naalden en rode bessen. Deze plant wordt vaak gebruikt voor hoge hagen vanwege zijn strakke en elegante uitstraling.

Tuincentrum Interflower | Haagplanten | Taxus

Laurier: geurige groenpracht

Laurier is een populaire keuze voor informele hagen vanwege zijn weelderige groei en geurig blad. Laurierhagen bieden niet alleen privacy, maar trekken ook vlinders en bijen aan, waardoor ze een waardevolle toevoeging zijn aan elke tuin.

Tuincentrum Interflower | Haagplanten | Laurier

Beukenhaag: levendige sfeermaker voor elke tuin

Beukenhaag is een prachtige en levendige keuze voor informele hagen vanwege zijn glanzende bladeren en karakteristieke bruine bladeren in de winter. Deze plant groeit goed in zowel zon als schaduw en biedt een natuurlijke en groene afscheiding voor uw tuin. Beukenhagen kunnen ook worden gebruikt als achtergrond voor bloembedden en borders.

Tuincentrum Interflower | Haagplanten | Beukenhaag

Haagplanten kopen bij Tuincentrum Interflower

Bij Tuincentrum Interflower hebben we een ruim assortiment haagplanten van uitstekende kwaliteit, zodat u de perfecte planten kunt vinden voor uw tuin. Onze ervaren medewerkers staan klaar om u te adviseren en te helpen bij het kiezen van de juiste haagplanten voor uw specifieke wensen en behoeften. Kom langs in ons tuincentrum en laat u inspireren door onze prachtige selectie haagplanten!

Bezoek Tuincentrum Interflower

Nieuwsbrief
Onze nieuwsbrief ontvangen?