Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Kerstbomen

Bent u op zoek naar een mooie kerstboom of kunstkerstboom? Haal uw droomkerstboom bij Tuincentrum Interflower. Onze enthousiaste medewerkers helpen u maar al te graag met het vinden van uw droomboom. Of u nu op zoek bent naar een echte kerstboom of een kunstkerstboom, dat maakt niet uit. We hebben een heel breed assortiment aan diverse kerstbomen. Vanaf half oktober vindt u in onze winkel mooie kunstkerstbomen en vanaf eind november kunt u bij ons terecht voor echte kerstbomen. Kom dan dus langs om de perfecte kerstboom uit te zoeken! Ons tuincentrum is momenteel helemaal in kerstthema, dus plan nu uw bezoek naar Lokeren en laat u betoveren door de kerstsfeer.

 

Open filters Sluit filters

Producten filter

€   - 
Wis selectie
1 - 36 van 47 producten

Kerstboom kopen bij Interflower in Lokeren

Kerstboom kopen nabij Gent? Kom dan naar ons tuincentrum in Lokeren! Het assortiment aan kerstbomen bij ons tuincentrum in Lokeren is zo groot en divers dat er echt voor ieder gezin en voor iedere woning wel een passende kerstboom is.

Gaat u dit jaar weer voor een echte boom of heeft u toch besloten om voor een kunstkerstboom te gaan? Beide bomen hebben natuurlijk zo hun voor- en nadelen. Echte kerstbomen brengen natuurlijk een heerlijke dennenlucht met zich mee, maar hier kunt u ook een allergische reactie op krijgen. Bovendien kunnen de naalden scherp zijn, dit is vaak onhandig met kleine kinderen of huisdieren. Dan is een kunstkerstboom een goede keuze. Deze hoeft u maar één keer aan te schaffen en gaat jarenlang mee. Maar deze moet u wel zelf in elkaar zetten en geeft natuurlijk niet hetzelfde gevoel als een echte kerstboom.

Tuincentrum Interflower | Kerstbomen | Kunstkerstbomen

Welke soorten kunstkerstbomen zijn er?

Interflower heeft een ruime keuze aan kunstkerstbomen die variëren in groottes en formaten. U vindt gegarandeerd een kunstkerstboom die perfect in uw woonkamer past!

Wij hebben kunstkerstbomen van de volgende merken in ons assortiment:

  • Triumph Tree
  • Everlands
  • Blackbox

Tuincentrum Interflower | Kerstbomen | Kunstkerstbomen

Kerstdecoratie en kerstverlichting in Lokeren

Met alleen een kerstboom bent u er natuurlijk nog niet. De lampjes en de slingers maken de boom helemaal af! Gaat u dit jaar voor een klassieke kerst met rode kerstballen en zilveren slingers? Of gaat u met de kersttrends mee en krijgt de boom een romantische uitstraling met pastelkleuren en unieke figuren? Wist u dat er niet alleen kerstballen bestaan maar het tegenwoordig juist heel hip is om verschillende figuren als rendieren, vogels, veren, voetballen, ballerina's en nog veel meer interessante niet-kerstfiguren in de boom te hangen? Zo maakt u de boom persoonlijk en hoef u niet elk jaar een nieuwe set aan kerstballen te kopen, maar vult u uw decoratie gewoon aan met losse aankopen. Onze kerstshow is sfeervol ingericht. Hier vindt u een breed assortiment met kerstverlichting en kerstversiering.

Tuincentrum Interflower | Kerstbomen | Kunstkerstbomen

Bekijk onze kerstshow in Lokeren

Woont u in Gent, Waasmunster of Moerbeke dan is het zeker de moeite om eens langs te komen bij Tuincentrum Interflower om de kerstbomen te bekijken. Bij ons tuincentrum kunt u op uw gemak een kerstboom uitzoeken waar u lang plezier van zult hebben. Daarnaast hebben wij een uitgebreide kerstshow met de mooiste kerstartikelen voor ieders budget. Heeft u al mooie kerstversiering, dan is het in ieder geval leuk om even een rondje te lopen en de kerstsfeer op te snuiven! Bekijk de openingstijden van onze winkel en dan hopen we u snel te zien! 

Meer over kerstverlichting