Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Pompen en filters

Voor elk type vijver kunt u bij Interflower een geschikte filter vinden.

Open filters Sluit filters

Producten filter

Een vijverpomp of vijverfilter kopen nabij Gent of Waasmunster? Kom dan eens langs bij ons tuincentrum in Lokeren. Wij hebben een ruim aanbod vijverpompen en -filters die direct uit voorraad leverbaar zijn. 

Waarom een vijverpomp kopen?

Een vijverpomp koopt u voornamelijk voor een goede waterkwaliteit. Het vijverwater wordt rondgepompt langs een vijverfilter waar vuil in blijft hangen, op die manier houdt u het vijverwater helder en in goede conditie. Daarnaast gaat stilstaand water op den duur stinken en dat wilt u natuurlijk voorkomen. Ook zijn er vijverpompen voor de aansturing van fonteinen, waterornamenten en beeklopen. Wilt u een vijverpomp kopen laat u dan goed informeren, hoe groter de vijver hoe krachtiger de pomp, dit geldt natuurlijk ook voor fonteinpompen en pompen voor een waterloop in uw vijver. De vijverspecialisten in ons tuincentrum in Lokeren, nabij Gent en Waasmunster kunnen u hierbij adviseren.

Een vijverfilter kopen in de buurt van Gent of Waasmunster?

Een vijver met vies water is natuurlijk niet echt een aanwinst voor uw tuin. Het vijverwater helder houden doet u onder andere met de juiste vijverfilters en de juiste middelen om uw vijverwater helder te houden. Vijverfilters zijn er in vele soorten en maten, bijvoorbeeld:

  • Voorfilters voor de vijver;
  • Oeverfilters voor de kleine vijver;
  • Beadfilters voor de vijver;
  • Drukfilters voor de vijver;
  • Druppelfilters;
  • UV-filters of UVC-filters voor de vijver.

Advies nodig voor uw vijver?

Voor vragen of meer informatie bent u van harte welkom bij Tuincentrum Interflower. Wij helpen u graag aan een mooie en gezonde vijver. Voor vragen kunt u ook contact met ons opnemen!

Nieuwsbrief
Onze nieuwsbrief ontvangen?