Vandaag zijn wij gesloten
Alle openingsuren

Heerlijk genieten in 'De Tuin van Eten'

Even pauze tijdens het tuinshoppen? Dat kan! Wij hebben een gezellige en sfeervolle cafetaria 'De Tuin van Eten' bij Tuincentrum Interflower met uitgebreide menukaart. U geniet hier samen met een vriend of vriendin van een heerlijke kop koffie tot een speciaal Interflower 'Blond Bloemenbier', en van zoete snacks tot zeer smakelijke warme gerechten. In onze cafetaria is het heerlijk vertoeven en laadt u echt even op.

Een dagje uit naar Lokeren? Kom langs bij Tuincentrum Interflower en geniet van vers gemalen koffie, heerlijke broodjes en gezelligheid in onze cafetaria. Onze cafetaria is zes dagen in de week geopend!

Menu restaurant 'De Tuin van Eten' bij Tuincentrum Interflower

Start de dag goed met een ontbijt in onze cafetaria. U heeft elke dag keuze uit een uitgebreid ontbijtassortiment. Geniet doordeweeks bijvoorbeeld van een heerlijke kop koffie met een croissant, of ga voor ons speciaal uitgebreide ontbijt op zondagochtend*. Ook heeft onze cafetaria heerlijke snacks (wafels, warme appeltaart, muffins) voor bij de koffie. Tijdens de lunch kunt u genieten van een heerlijke warme panini met kip, club sandwich of croque madame. U kan ook kiezen uit variërende vlees- en visgerechten die worden geserveerd met een portie ambachtelijke frieten. De kinderen zullen zich optimaal vermaken met onze speciale kindermenukaart met onder andere spaghetti en pannenkoeken. Op elk moment van de dag is onze cafetaria 'De Tuin van Eten' the place to be. Ontdek het zelf en kom langs bij Interflower in Lokeren!

Bekijk hier het menu

Take-away menukaart

Bij Interflower is het nu ook mogelijk om thuis, op school of op het werk te genieten van belegde broodjes, salades, warme gerechten en versnaperingen!

Gelieve graag voor 11.00 uur uw bestelling telefonisch door te geven. 'De Tuin van Eten' is van dinsdag t/m zondag van 09.00 tot 18.00 uur geopend.
 

Bekijk hier het take away menu

Bezoek de cafetaria 'De Tuin van Eten' in ons tuincentrum in Lokeren

Kom gezellig langs tijdens het shoppen en geniet van de gezelligheid, de groene sfeer en proef heerlijke gerechten van de menukaart. Bekijk ook de foto's in het fotoalbum. De cafetaria is van dinsdag t/m zondag open van 9:00 tot 18:00 uur. Let op! U kunt van 11:00 tot 14:00 uur warme maaltijden bestellen in de cafetaria; na 14:00 uur is het alleen nog mogelijk om broodjes, soepen, pannenkoeken, taarten en muffins te bestellen. Als u vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen!

Bekijk de foto's van onze cafetaria

Nieuwsbrief
Onze nieuwsbrief ontvangen?