Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Cafetaria 'De Tuin van Eten'

Even pauze tijdens het tuinshoppen? Dat kan! Wij hebben een gezellige en sfeervolle cafetaria 'De Tuin van Eten' bij Tuincentrum Interflower met uitgebreide menukaart. U geniet hier samen met een vriend of vriendin van een heerlijke kop koffie tot een speciaal Interflower 'Blond Bloemenbier' en van zoete snacks tot zeer smakelijke warme gerechten. In onze cafetaria is het heerlijk vertoeven en laadt u echt even op. Een dagje uit naar Lokeren? Kom langs bij Tuincentrum Interflower en geniet van vers gemalen koffie, heerlijke broodjes en gezelligheid in onze cafetaria. Onze cafetaria is zes dagen in de week geopend!

Bekijk hier de menukaart

Nieuw bij Interflower: take-away menukaart

Bij Interflower is het nu ook mogelijk om thuis of op het werk te genieten van belegde broodjes, salades, warme gerechten en versnaperingen! Gelieve graag voor 11.00 uur uw bestelling telefonisch doorgeven. 'De Tuin van Eten' is van dinsdag t/m zondag van 09.00 tot 18.00 uur geopend.

Bekijk hier het take-away menu
 

Menu restaurant 'De Tuin van Eten' bij Tuincentrum Interflower

Start de dag goed met een ontbijt in onze cafetaria. Geniet bijvoorbeeld van een heerlijke kop koffie met een croque monsieur of ga voor ons speciale weekendontbijt. U heeft keuze uit een uitgebreid ontbijtassortiment. Ook heeft onze cafetaria heerlijke snacks (wafels, warme appeltaart, muffins) voor bij de koffie. Tijdens de lunch kunt u genieten van bijvoorbeeld een heerlijke warme panini met kip, club sandwich of croque madame. U kan ook kiezen uit variërende vlees- en visgerechten die worden geserveerd met een portie ambachtelijke frieten. De kinderen zullen zich optimaal vermaken met onze speciale kindermenukaart met onder andere spaghetti en pannenkoeken. Op elk moment van de dag is onze cafetaria 'De Tuin van Eten' the place to be. Ontdek het zelf en kom langs bij Interflower in Lokeren!

Ontbijt cadeaubon Interflower: een cadeau met smaak

Bent u op zoek naar een leuke verrassing? Ga dan voor een cadeau met smaak! Met de ontbijt cadeaubon van Tuincentrum Interflower geeft u een heerlijk ontbijtje cadeau bij 'De Tuin van Eten'. Het ontbijtje bestaat onder andere uit broodjes, beleg, sap en een koffie. Dat klinkt lekker toch? Wilt u zo'n cadeaubon kopen? Kom dan langs in onze winkel!

Voorwaarden van de ontbijt cadeaubon:

  • Deze bon is geldig voor een uitgebreid ontbijt voor één persoon.
  • Deze bon kan niet ingewisseld worden voor contant geld.
  • Deze bon is alleen te besteden op zondagochtend tussen 09.00 en 11.00 uur in De Tuin van Eten' bij Tuincentrum Interflower.
  • Deze bon is 2 jaar geldig vanaf de datum van afgifte.
  • Enkel originele cadeaubonnen worden aanvaard.

   

Bezoek de cafetaria 'De Tuin van Eten' in ons tuincentrum in Lokeren

Kom gezellig langs tijdens het shoppen en geniet van de gezelligheid, de groene sfeer en proef heerlijke gerechten van de menukaart. Bekijk ook de foto's in het fotoalbum. De cafetaria is van dinsdag t/m zondag open van 9:00 tot 18:00 uur. Let op! U kunt tot 14:00 uur warme maaltijden bestellen in de cafetaria, na 14:00 uur is het alleen nog mogelijk om broodjes, soepen en taarten en muffins te bestellen. Als u vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen!

Consumptiecheques enkel aanvaardbaar in onze cafetaria 'De Tuin van Eten'. 

Bekijk het fotoalbum van onze cafetaria